КОИ СМЕ НИЕ?

Здравейте настоящи или бъдещи любители на продуктите на doTERRA!

Ние сме Дани и Сава, уелнес консултанти към Дотера. Ние споделяме знания и опит за уникалните терапевтични свойства на маслата на doTERRA, за да могат повече хора по света да се възползват от тях и да ги превърнат в част от своето ежедневие. Етеричните масла на doTERRA промениха живота ни, а и този на много други хора около нас. Ние дълбоко и искрено вярваме, че те могат да имат същия положителен ефект и върху вас и вашите семейства.

Избирайки ни за Ваш консултант и закупувайки продуктите на doTERRA през нашата официална уеб страница www.mydoterra.com/bio е начинът, по който вие ни БЛАГОДАРИТЕ, за нашето време, внимание, знанията и опита, които предаваме на Вас! Вие ще бъдете сигурни, че получените от вас продукти идват дирекетно от Дотерра, а не от източник, който е компроментирал качеството им.

Свържете се с нас, когато избирате и правите покупката на етерични масла или комплект. Всеки от нас ще отдели достатъчно време, за да ви помогне да се включите към семейството на doTERRA и да започнете безопасно да използвате етеричните масла.

Ако и вие сте почитател на алтернативните начини на поддържане на здравето и здравословния начин на живот, обичате да помагате на хората и бихте желали да станете уелнес консултант към doTERRA , моля свържете се с нас, за да научите повече и за бизнес възможността без значение, в коя точка на света живеете!

Очакваме с нетърпение да споделите вашите първи впечатления от отварянето на шишенцата и вашите бъдещи положителни истории.
Бъдете здрави, радвайте се на малките неща, усмихвайте се и помагайте с чисто сърце!

Дани и Сава

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАС

Даниела Йорданова

Wellness Advocate към doTERRA Essential Oils

Даниела Йорданова е Уелнес Консултант за етерични масла. Тя образова хората как правилно и безопасно да използват етеричните масла на Дотера в ежедневието си, помагайки им да преодолеят своите лични проблеми.

Сава Савов

Сертифициран Личен Треньор и Диетолог към ACE

Сава Савов е Сертифициран Личен Треньор и Диетолог към Американският Съвет за Физическа Култура. Той е и Цигун инструктор. Сава консултира клиенти лично и онлайн помагайки им с техните здравословни или фитнес нужди.


Нито една молба не е прекалено голяма или прекалено малка за нас.
Изпратете ни съобщение и ние ще отделим време да се запознаем с вас и да ви помогнем.

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message