Сподели Тази Статия!

Здравейте приятели на ароматите,

Сигурно отворихте това писмо с голямо любопитство. Някой от Вас сигурно са много приятно изненадани а други може би леко озадачени, защото са забравили кога са се записали да получават този бюлетин от нас. Вие най-вероятно сте присъствали на някоя от нашите етерични сбирки и за това името ви е в този списък.
Това е нашият ПЪРВИ АРОМАТЕН БЮЛЕТИН! Ще се опитаме да направим този бюлетин ежемесечен като ви изпращаме ценни съвети за това как ефикасно и безопасно да използвате етеричните масла на doTERRA, рецепти за вкусни гозби с етерични масла, съвети за подобряване на вашето здраве и фитнес и много други. Вие първи ще научавате новостите за това което се случва в нашия тим „Здраве в капка“ както и за новостите в doTERRA (нови продукти, промоции, безплатни продукти и тн.) Целта на този Ароматен Бюлетин е да Ви образоваме как безопасно и ефикасно да използвате терапевтичните етерични масла на doTERRA и също така как можете да постигнете финансова независимост и стабилност помагайки на хората да подобрят здравето си. Приятно четене. Ако имате въпроси можете да се свържете с нас като кликнете на линка и попълните формата.

  Присъедини се към нашата Facebook група
Кой сме ние?

Даниела Йорданова
Gold Wellness Advocate at doTERRA Essential Oils

Даниела образова хората как правилно и безопасно да използват етеричните масла в ежедневието си, така че да да преодолеят своите лични здравословни проблеми.

Сава Савов
Сертифициран Личен Треньор, Диетолог, Цигун инстрктор

Сава консултира клиенти лично и онлайн помагайки им с техните здравословни или фитнес нужди.

Често наричан „краля на маслата“, Тамяна ви дава усещане за равновесиер вътрешен мир и благополучие. Маслото от тамян може да се използва ароматно (чрез вдишване или дифузер), локално (на мястото на дискомфорта) или вътрешно (в капсула). Само през Декември doTERRA подарява безплатно 15 мл. бутилка Тамян при направата на 200 PV. Не е ли страхотно? Това е все едно половината ви поръчка излиза безплатно! Бройките се огриничени до 4 масла от тамян на акаунт.
Отново само през Декеври поръчай етерично масло от Смирна с 10% отстъпка! Смирната има силни пречистващи качества особенно за устната кухина и гърлото а също така и за цялото тяло. Тя успокоява кожата като и придава по свеж и подмладен вид.

Не случайно маслата от Смирна и Тамян са били подарени на Христос при раждането му.

Направи своята поръчка за Декември или ако все още нямаш акаунт в doTERRA и искаш да се присъединиш към нашия тим попълни нашата онлай форма.