Сподели Тази Статия!

Нашето първо пътуване в градът на голямото солено езеро Солт Лейк Сити, Юта беше свързано с 10-та годишна конференция на doTERRA.


Поради голямата имиграционна вълна, миннодобивната индустрия и изграждането на първия транс-континентален железопътен път Солт Лейк Сити е познат като Кръстопътя на Запада.

 


Полетът от Атланта до Солт Лейк Сити беше малко над 3 часа, като ние кацнахме на обяд и се запътихме директно за централата на Дотера в Плезънт Гроув. 

 


През седмицита прекарана в Солт Лейк видяхме много нови и интересни неща, запознахме се нови хора и обогатихме знанията си за етеричните масла.


За тези от Вас, които не знаят България заема много важно място на картата на doTERRA. През 2016 г. компанията инвестира милиони в изграждането на модерна дестилерия за етерични масла в гр. Добрич. Съвместно с това Дотера продължава да подкрепя не само икономиката в региона, но и допринася за по-добрия живот на хората в този район. От създаването на стотици нови работни места до изграждането на детски площадки и кухня за храна.


В края на седмицата признаваме бяхме изморени, но и заредени с много положителна енергия, мотивация и знания. Мечтай смело и до нови срещи Солт Лейк Сити!