Здравейте любители на ароматите на doTERRA! Всеки месец на нашата уебстраница ще намирате нови и вълнуващи предложения от Дотера за България! Ако желаете да се възползвайте от тях не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА 200 PV

Само до 30 Юни! Направете своята поръчка за 200 PV в периода от 1 до 30 Юни, 2019 год. и получете БЕЗПЛАТНО AromaTouch 15 ml, Balance 15 ml и PastTense 10 ml. AromaTouch на dōTERRA е патентована смес от етерични масла, позната със своите рекалсиращи и облекчаващи свойства. Ако имате нужда от релаксиращ масаж или се опитвате да преборите временен мускулен дискомфорт това е вашият помощник.
Етеричната смес Balance на Дотера има топъл и дървесен аромат, което създава чувство на спокойствие и благополучие. Ако се чувствате извън релси и баланса във вашето ежедневие е нарушен, doTERRA Balance може да ви помогне да го възстановите по естествен начин използвайки даровете на земята.
PastTense е друга патентовата етерична смес на Дотера позната с охлаждащите си и облекчаващи свойства. Тази етерична смес намалява напрежението в областта на главата, като главоболие от пуслиращ характер в слепоочията и в други части на тялото, както и в периодите когато сте изложени на стресови фактори на околната среда като вятър, слънце и др. PastTense идва в удобна за нанасяне рол-он форма и може да бъде с вас навсякъде и по всяко време за облекчаваща подкрепа.
*Ограничение до 4 на акаунт. Важи за всяка поръчка от 200 PV (Продуктови точки).

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – doTERRA MELALEUCA TOUCH 10 ml.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125 PV в периода от 1 до 15 Юни, 2019 год. и получи БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца doTERRA Melaleuca Touch 10 ml. Melaleuca Touch 10 ml. представлява любимото ви етерично масло от Чаено дърво (мелалеука) в комбинация с фракционирано кокосово масло и в удобна за използване рол-он бутилка. Този продукт не се нуждае от разреждане, което го прави подходящ за употреба при малки деца и хора с по-чувствителна кожа. Използвайте Melaleuca Touch при временни кожни раздразнения, дразнещо гърло, дискомфорт в ушите причнинен от студеното време и др.
*Ограничение от един продукт на акаунт на месец.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ЮНИ – PB Assist Jr

PB Assist Jr на doTERRA е вкусен пробиотик, който ви осигурява над 5 милиарда живи култури от 6 щама. С вкус на диня и в удобна за консумация форма този продукт е подхоящ, както за най-малките така и за хора, които имат проблем с поглъщано на хапчета или капсули.  Използвайте по едно саше на ден и вашето коремче и тяло ще ви благодарят.
*Отстъпката от 10% не важи при използването на точки.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШИЯ ЕКИП ПРЕЗ ЮНИ И СПЕЧЕЛИ!

🌺🌺 Всички тези предложения са твърде вълнуващи, без значение дали сте регистриран потребител или искате да се присъедините към нас и света на doTERRA.

Само 3-те БЕЗПЛАТНИ ПРОДУКТА за поръчка над 200 PV са на стойност над 150лв!

И ако това не е твърде изкушаващо, бихме желали да Ви изненадаме с още нещо!

🙀За всички членове на нашия екип, които направят своята Лоялна LRP поръчка за 125+ PV до 15 юни ще участват в томбола с шанс да спечелят Jasmine Touch – 10 ml.

🌿Семейният комплект (Home Essentials) е идеален вариант за регистрация, за да получите трите промоционални безплатни масла и да имате в ръцете си възможността да се справите с над 80% от здравословните предизвикателства у дома.
За всички присъединили се към нашия екип www.healthinadrop.com/join-enroll-doterra с първоначална поръчка над 125 PV през месец юни, 2019 ще участват в томбола за спрей Terrashield 30 мл🌸🌹