Здравейте любители на ароматите на doTERRA! Всеки месец на нашата уебстраница ще намирате нови и вълнуващи предложения от Дотера за България! Ако желаете да се възползвайте от тях не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Добро утро и слънчев ден на всички!

Остава още много малко до края на месец октомври и сме са въодушевени от продължението на BOGO-то.

Ние със Сава решихме да направим тази емоция още по-силна и да зарадваме тези от Вас, които искат да се присъединят към нас в Дотера до края на месеца.

Първите 2-ма, които се регистрират получават подарък Дифузер Слонче от нас, а останалите Дийп Блу крем и паста за зъби ОнГард – (регистрация с 200+ точки).

И трите продукта са ни много любими.

Дифузерът слонче се надяваме да зарадва малки (а защо не и големи) дечица. Той покрива около 30 кв.м. площ, има светлинен режим (синьо, зелено, червено и топло бяло) с прожекция на звездички и музикален режим с 4 мелодии. Може да работи над 5 часа, като създава успокояваща атмосфера в помещението. Струята на разпръскване е много по-фина от другите дифузери и това го прави много подходящ за детска стая.

Дийп блу крема е най-използваният продукт в нашето семейство. Всеки си има своя тубичка. Дори една сме оставили на ранчото, че и там понякога на някой му трябва.
Често ще ме чуете да казвам, че ако има продукт, заради който съм в Дотера това е Deep Blue колекцията.

Пастата за зъби – On Guard е другият продукт, който винаги присъства в месечната ни кошница. Мечтая си за Travel версия, за да си я вземам и когато пътувам. От години сме много внимателни в избора си на паста за зъби и до сега не сме попадали на такава с толкова богато съдържание на етерични масла и без наличието на флуорид.

Всеки регистриран получава онлайн или лична консултация с нас.

Линк за регистрация www.mydoterra.com/bio
Инструкции за регистрация на български https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra
Използвай ID 2035816

Хубава и успешна седмица!