Сподели тази статия сега!

doTERRA се гордее с това, че в екипа и работят много способни жени от цял ​​свят. Всяка от тях заслужава малък лукс. За да се погрижат за тези прекрасни дами Дотера, създадоха колекцията Harmony Aroma Handcraft Collection с три изключителни масла: Зелена мандарина, Розов пипер и Звездовиден анасон.

Комплектът е създаден, за да помага на всички, които желаят да експериментират саморъчно с техни собствени комбинации. Всеки един от тези прекрасни аромати са идеални самостоятелно или заедно. В комплекта има включена брошура с 30 специално подбрани рецепти и инструкции за използване на маслата за използване с дифузери, като парфюм или и двете. Също така има две ролон шишенца от по 10 мл и 10 разграфени капкомера за по-точно измерване.

Зелена мандарина

Вероятно вече сте запознати с маслото от червена мандарина. Зелената мандарина идва от същото мандариново дърво, но е от неузрелите плодове на това дърво. Ароматът на това етерично масло е леко сладникъв и флорален с пикантен цитрусов привкус. Етеричното масло от Зелена Мандарина може да се използва за успокояване на нервната система, както и за поддържане на  здравословна функция на имунната система и в подкрапа на храносмилателната система.

Розов пипер

Розовият пипер, е свещено дърво в древната култура на инките. Те използват всички части на дървото, включително плодовете за различни здравословни проблеми. Ароматът на Розовия пипер е ободряващ и енергизиращ и се съчетава перфектно с цитрусовите и флоралните масла. Когато чувствате сънливост или се нуждаете от фокус, дифузвайте или вдишайте етерично масло от Розови пипер, за да засилите чувството на бдителност. Подобно на зелената мандарина, Розовия пипер може да се приема вътрешно, за да релаксира нервната система и за поддържане на здрава храносмилателна, дихателна и имунна система.

Звездовиден анасон

Етеричното масло от Звездовиден анасон е едно перфектно масло за поддържане на здрава храносмилателна система и добра перисталтика на червата.  Звездовидния анасон е със свеж аромат, като това етерично масло се смесва изключително добре с флорални, дървесни и цитрусови етерични масла.