Едно ново вълнуващо партньорство скоро ще бъде факт! През есента на 2020 год. в онкологичния център „Св. Елизабет“ в Синсинати – една от най старите, най големите и най уважавани болници в района на северен Кентъки, ще отвори врати центъра за интегративна онкология на doTERRA.

Новият иновативен център ще заема площ от над 8 400 квадратни метра от първия етаж на „Св. Елизабет“. Центърът за интегративна онкология на doTERRA ще осигури, успокояваща атмосфера с възможности за холистична грижа, допълваща цялостната медицинска помощ на онкологичната болница, включително чрез използването на етерични масла, ароматерапия, йога, медитация и спа атмосфера за пациенти подложени на онко лечение.
Освен това експертите в болницата ще провеждат клинични изследвания свързани с допълваща и алтернативна медицина и ще предоставят на пациентите, основани на научни доказателства възможности по-добре да се справят със симптомите на заболяването си.

„Св. Елизабет“ е един от най-уважаваните медицински центрове в региона с над 150 годишна история. Неговата мисия да предоставя всеобхватна и състрадателна грижа, която да подобрява здравето на човека е в унисон със здравния модел на doTERRA, фокусиран върху превенцията и мисията на компанията да промени света капка по капка, човек по човек и общност по общност.