На нашата страница ще намерите селекция от 100% чисти етерични масла, които имат за цел да задоволят нуждите дори и най-капризните клиенти. В healthinadrop.com ще откриете над 50 вида масла –  лавандулово масло, мента, риган, лимон, евкалипт, бергамот и др. както и етерични смеси на световно известната марка Дотера (doTERRA).

Етеричните масла са концентрирана хидрофобна течност, съдържаща летливи ароматични съединения от растения. Етеричните масла са известни също като летливи масла, като например масло от карамфил. Те носят отличителния аромат на растението. Етеричните масла могат да бъдат антибактериални, например етерично масло от чаено дърво. Детоксикацията с етерични масла е страхотен начин за прочистване на организма от всичко вредно.

На нашия сайт ще намерите разнообразие от оферти за етерични масла и ароматни смеси. Поръчай онлайн и вземи с доставка до твоя адрес. Ние предлагаме богат избор на натурални, етерични масла с доказани качество и произход.

Тук може да закупиш и комплектите на Дотерра Family Essentials Kit & Beadlets и Home Essentials, които ще ти помогнат да поддържаш здравословна семейна среда. Комплектите съдържат 10 етерични масла в шишенца от 5 мл или 15 мл в зависимост от комплекта.

Чистите етерични масла са подходящи за ароматерапия, масажи, вани, лечебни процедури, инхалации и др. Оказват благотворно действие върху духа и тялото.

Ако имате специфичен въпрос или запитване, моля попълнете формата по-долу и ние ще се свържем с Вас.

[contact-form-7 id=“246″ title=“Contact form 1″]