Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Какво представлява Техниката Aromatouch?

Eжедневните предизвикателства, с които се сблъскваме могат да повлияят на нашето общо благосъстояние.

Когато се занимаваме с дете, което се нуждае от индивидуална или специализирана грижа, партньор носещ много стрес на плещите си, напрегнат работен ден, физическа натовареност или изтощеност от спортни занимания, Aromatouch може да помогне.

Тази техника има множество благоприятни въздействия от полагането на прецизно подбраните масла в съченание с нежно докосване. Без значение каква е ситуацията, можем да се чувстваме спокойни знаейки, че винаги има някой, който може да помогне.

Техниката AromaTouch™ е клиничен подход за нанасяне на етеричните масла и смеси на doTERRA по енергийните меридиани и контактни точки на гърба и краката, което спомага за балансирането на симпатиковата и парасимпатиковата нервна система на тялото.

Техниката AromaTouch ™ е неповторимо изживяване с успокояващ ефект, което предоставя възможността да се докоснеш до ефективността и вълшебството на ароматните масла и смеси.

​Техниката AromaTouch ™ подобрява общото благосъстояние на организма чрез намаляване на физическите и емоционалните стресови фактори.

Как да се науча да прилагам Техниката Aromatouch?

Истинската красота на техниката AromaTouch ™ е в нейния лесен и интуитивен начин за прилагане както от специалисти, така и от хора без познания в областта на масажа.

Всеки може да се научи да изпълнява и използва техниката в живота на онези, за които се грижи и обича.

Обучението по Aromatouch се провежда от одобрени и обучени от doTERRA инструктури.

СЕРТИФИКАЦИЯ В СОФИЯ: 10:00 – 17:00

Място:

гр. София – Предстой да се уточни

Инструктор: Даниела Йорданова

Обучението включва:

– Три часа теоретична част – представяне, инструкции и демонстрация
– Три часа практическа част – Всеки участник ще наблюдава, помага, изпълнява и изпита лично Aromatouch техниката
– Ръководство за Техниката Aromatouch
– Пълен комплект Aromatouch (осем 5 ml бутилки от: Balance, лавандула, мента, чаено дърво, див портокал, Aromatouch, Deep Blue, On Guard )
– Сертификат за Aromatouch от doTERRA (ще бъде изпратен от doTERRA след завършване на този курс). *Този сертификат не осигурява легални права да практикувате като масажист. Спазвайте всичките законови изисквания на държавата, в която практикувате!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ДА УЧАСТВАЩ НА ТОЗИ ЛИНК.

– Dr. David Hill „Техниката AromaTouch е разработена, за да увеличи максимално ползите от етеричните масла. Тези мощни ползи могат да се предават с еднаква ефективност от начинаещи или ентусиасти на етерични масла, както и от здравни специалисти “

Регистрацията не може да бъде прехвърляна на друго лице.

Промени в регистрацията трябва да бъдат адресирани лично към организаторите.

Сподели тази статия!