Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Етеричните масла и продукти на doTERRA революционизират начина, по който семействата в България и по света започват да се грижат за своето здраве и благополучие.

doTERRA е компания, която застъпва на цялостна грижа за здравословен начин на живот с чисти, естествени и безопасни продукти, подходящи за цялото семейство.

ОБРАЗОВАЙ, МОТИВИРАЙ, ВДЪХНОВЯВАЙ е мотото на есенната обиколка на Дотерра за Европа.

По време на събитието ще научите как да използвате етеричните масла и как да се възползвате от тeхните прекрасни ползи ежедневно.

Ще се запознаете с чудесни хора, ще чуете техните вдъхновяващи истории и ще станете част от непрекъснато нарастващото семейство на doTERRA.

Желаете ли да разберете как продуктите на dōTERRA могат да Ви дадат възможност да се грижите за Вашето здраве?

Присъединете се към нас тази есен за едно събитие, което не може да пропуснете. Ще ви предложим вдъхновение и ще ви дадем възможност за креативни решения за етеричните масла за семейството и приятелите Ви.


Ексклузивен комплект!

Комплектът на dōTERRA Daily Habits Kit ще бъде наличен за закупуване с невероятните 20% намаление по време на нашия есенен тур. Ако присъствате на едно от тези събитията, ще получите БЕЗПЛАТНО етерично масло от копайба 15 ml и Balance 15 ml (само за нови регистрации, само едно безплатно масло на акаунт без значение от количеството поръчани комплекти, за да се получат безплатните продукти трябва да се представи потвърждение на поръчката по време на събитието).

Ако желате да присъствате на някое от събитията с цел да се възползвате от намалението при регистрация моля използвайте ID 2035816 Daniela Yordanova, при попълване на вашата регистрационна форма. Моля изпратете ни съобщение за да знаем, че ще присъствате.


СОФИЯ – 11 Ноември, 2019
София Хотел Балкан (бившия Шератон)
18.00 – 21.00 ч.


ПЛОВДИВ – 12 Ноември, 2019
Рамада Пловдив Тримонциум
18.00 – 21.00 ч.


БУРГАС – 13 Ноември, 2019
СМАРТ ЦЕНТЪР
18.00 – 21.00 ч.
бул. Транспортна 15

Тези събития за БЕЗПЛАТНИ единствено и само, ако все още нямате регистрационен акаунт към doTERRA. Ако имате регистрация към Дотера моля обърнете се към Вашия уелнес консулт за да Ви помогне да закупите вашият билет за събитието.

Сподели тази статия!