Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

18 март 2023 г. | 10:30-18:00 ч. българско време

19 март 2023 г. | 10:30-16:00 ч. българско време

Hyatt Regency Sofia, Площад Васил Левски, София

Билети може да закупите през следния линк: https://bit.ly/3YdxtrL

Най-важно е пътуването отвътре…

Обичайте себе си – погрижете се за себе си отвътре навън. Преди да можете да се погрижите за другите, първо трябва да се погрижите за себе си. Вашите желания, нужди и цели се променят постоянно и от Вас зависи как ги управлявате. Намирането на правилния баланс между рутината и спонтанността ще Ви помогне да се освободите от старите навици и ще Ви отвори към нови, красиви преживявания с етеричните масла. Как можете да възстановите здравето си отвътре?

Определянето на Вашето здраве като приоритет означава да бъдете верни на това, което сте – от разбирането как да избирате по-добре храната си, до любовта към кожата, в която се намирате. Тези събития ни напомнят защо заедно живеем живот, посветен на благосъстоянието според нашите разбирания, и освен това нашето мислене. Обърнете специално внимание на темите в основата на събитията и бъдете отворени. Подгответе се първо да се погрижите за себе си, за да можете да подкрепите тези, които обичате, с информиран избор и нови идеи. Когато сте верни на себе си, другите ще гравитират около Вашата положителна енергия, създавайки истински, автентични преживявания при всяка възможност.

Нови ли сте в doTERRA?

Всяка година има хора, които се присъединяват към doTERRA, защото искрено обичат това, което продуктите могат да направят за тях и техните семейства. Може би се чувствате вдъхновени от скъпоценните етерични масла на природата и основните ценности на компанията или искате да предприемете стъпките, за да изградите уелнес живот, който е най-добър за Вас и Вашето семейство. Без значение от Вашите стремежи всичко, от което се нуждаете, е някой да вярва във Вас, да Ви напътства как да продължите напред, и именно това е, което ние можем да предложим на тези събития.

Знаем, че обичате да споделяте опит лично толкова много, колкото и ние, затова сме развълнувани да се съберем на някои събития на живо. Енергията и страстта на общността на doTERRA са дълготрайни! Ще създадете прекрасни спомени, ще се сдобиете с нови приятели и ще отнесете със себе си преживяването от събитие на живо.

  • Донесете с Вас потвърждението за регистрация.
  • Елате 15 – 20 минути преди началото на събитието, за да можете да се регистрирате.
  • Съветваме тези, които желаят да посетят присъствените събития на живо, да си запазят място възможно най-скоро, за да не останат разочаровани!

Присъствието на събитието, за което сте се регистрирали, е задължително, за да можете да участвате в томболата (томболите ще варират в зависимост от участието на пазара).

Цените на билетите за присъствените събития на живо се различават в зависимост от избраното от Вас събитие.

Томбола

Когато се регистрирате за участие в събитието на живо чрез Eventbrite, Вие отговаряте на условията за включване в томбола, от която можете да спечелите продукти doTERRA! Томболата важи само за присъствалите на събитието, а победителят ще бъде обявен на живо. Запомнете, че всеки участник може да се включи само веднъж. Не може да прехвърляте или разменяте своето участие, а наградата не може да се смени за пари в брой.

*Само тези, които се регистрират преди посочения срок, ще бъдат включени в томболата. Крайният срок за записване и регистрация е посочен на всяка страница за регистриране. Трябва да присъствате на събитието, за да имате право да участвате в томболата.