Здравейте любители на ароматите на doTERRA! Всеки месец на нашата уебстраница ще намирате нови и вълнуващи предложения за България! Ако желаете да се възползвайте от тях не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА 100+ PV

Присъедини се към нашия екип, като се РЕГИСТРИРАШ с поръчка за 100+ PV от 1 до 31 Май, 2019 год. и получи БЕЗПЛАТНО от нас като подарък 2 ПРАЗНИ РОЛ-ОН БУТИЛКИ и АРОМАТНА ГРИВНА по избор, която ще пристигне с 1 мл. етерично масло. Може да изберете между ДИВ ПОРТОКАЛ, ЦИТРУСОВО БЛАЖЕНСТВО или МАНДАРИНА. Свържете се с нас при нужда от помощ за избор на стартова поръчка и след като направите своята регистрация, за да изберете своя подарък.
*Тази промоция е валидна само за месец Май, 2019 год. за новорегистрирани клиенти или уелнес консултанти. Регистрирай се тук.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – doTERRA Wild Orange 15 ml.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125 PV в периода от 1 до 15 Май, 2019 год. и получи БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца на doTERRA – Wild Orange 15 ml. Студено пресован от кората на Дивия портокал, маслото от Див портокал на doTERRA е едно от най-продаваните на пазара масла. Това масло има енергизиращ аромат и различни здравословни свойства. С високото си съдържание на монотерпентини маслото от Див портокал има стимулиращи и пречистващи качества, което го прави идеално за поддържане на имунната система.  Това масло може да се използва за пречистване и детоксифициране на организма като натурален продукт.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ МАЙ – Purify

Purify е изтънчена комбинация от етерични масла, която прочиства въздуха и неприятните миризми по естествен и безопасен начин. Този зареждащ с енергия бленд е комбинация от цитрусови и борови етерични масла, които правят въздуха свеж и чист. Любим на много хора този бленд лесно се използва като натурален и нетоксичен препарат за почистване. Purify съдържа етерични масла от Лимон и Лайм, добре познати с почистващите си свойства, както и масло от Сибирска ела за пречистване на въздуха от патогени.