Здравейте любители на ароматите на doTERRA! Всеки месец на нашата уебстраница ще намирате нови и вълнуващи предложения от Дотера за България! Ако желаете да се възползвайте от тях не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА 200 PV

Само до 15 Април! Направете поръчка за 200 PV в периода от 1 до 15 Април 2019 год. и получете БЕЗПЛАТНО Deep Blue крем 120 мл. и Deep Blue етерична смес от 5 мл. Един от най-продаваните блендове от масла на doTERRA, Deep Blue е чудесен продукт, с който да зарадвате любимите си хора. Този етерична смес от масла е специално формулирана да облекчава, леко да затопля и охлажда и е идеална за масаж след дълъг, натоварен ден или след интензивна тренировка. За по-мощно действие можете да комбинирате с облекчаващия бленд Deep Blue върху кожата преди нанасянето на крема. Ограничение до 4 на акаунт. Важи за всяка поръчка от 200 PV (Продуктови точки).

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – doTERRA AIR TOUCH 10 ml.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125 PV в периода от 1 до 15 Април, 2019 год. и получи БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца doTERRA Air Touch 10 ml. Air Touch представлява любимата Ви етерична смес на doTERRA Air в комбинация с фракционирано кокосово масло и в удобна за използване рол-он бутилка. Този продукт не се нуждае от разреждане, което го прави подходящ за употреба при малки деца и хора с по-чувствителна кожа. Използвайте Air Touch при сезонни неразположения, за улесняване на дишането, при запушен нос, хрема и др. Ограничение от един продукт на акаунт на месец.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ АПРИЛ – TriEase

TriEase на doTERRA е комбинация от Лавандула, Мента и Лимон в лесна за приемане капсула. Използвай TriEase като добавка при сезонни неразположения породени от смяната на сезоните. TriEase на doTERRA улеснява дишането, като може да намали носния секрет. Отстъпката от 10% не важи при използването на точки.