Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Април, 2021 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ.

Регистрирайте се като нов Wellness Advocate (уелнес консултант) или Wholesale Customer (клиент) между 1–30 април 2021 г. и направете:
Стартова поръчка от 100+ PV и вземете Red Mandarin (Червена мандарина) (5 ml) БЕЗПЛАТНО!
или
– Стартова поръчка от 200+ PV и вземете Red Mandarin (Червена мандарина) (5 ml), Clementine (Клементина) (15 ml) и Lime (Лайм) (15 ml) БЕЗПЛАТНО!
*Само за нови членове, които се присъединяват за първи път.
Най-изгодният начин да пазарувате с 25% намаление в doTERRA е чрез личен акаунт. Може да направите първата си поръчка като се възползвате от подробни инструкции на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Ние винаги се радваме да Ви помогнем в избора на масла или комплекти. Свържете се с нас за безплатна консултация.

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – ФЕНЕЛ (ДИВ КОПЪР).

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Април, 2021 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Фенел (Див копър) 15 мл.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ АПРИЛ – Семена на целина 15 мл.