Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Април, 2022 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА НОВОРЕГИСТРИРАНИ

Комплектът “doTERRA Together” е създаден да обедини хората чрез силата на природата. Споделете ценния дар на Майката Земя – етеричните масла, за да създадете по-добро пространство около себе си!
Този комплект има всичко необходимо, за да превърне всеки дом или офис в ароматно убежище. Етеричните масла в комплекта “doTERRA Together” са внимателно подбрани с една цел: да подобрят вашето пространство и атмосфера. Ще намерите масла с широк спектър от свойства и ползи, които да отговарят на вашето настроение и емоции. Независимо къде се намирате – у дома или в офиса, в който работите в този комплект има нещо специално за вас.
Какво има в колекцията?

Adaptiv, Лимон, Balance, Citrus Bliss, Зелена мандарина, Див портокал, Лимонена трева, Евкалипт, Лютива мента, Лавандула, On Guard, Motivate, Дифузер Laluz, Книжка, Дървена кутия за съхранение.

Цената на този комплект е 267 евро (плюс ДДС) за новорегистрирани и 257 евро (плюс ДДС) ако вече има акаунт в Дотера.

––
Най-изгодният начин да пазарувате с 25% намаление в doTERRA е чрез личен акаунт. Може да направите първата си поръчка като се възползвате от подробни инструкции на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Ние винаги се радваме да Ви помогнем в избора на масла или комплекти. Свържете се с нас за безплатна консултация.

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

Увеличаване на LRP – ексклузивно за новорегистрирани членове

Познавате ли някой, който се интересува от присъединяване към doTERRA? Новорегистрираните членове могат да се насладят на допълнителни наградни точки, като спечелят по-голям процент в Програмата за лоялност. Започнете да печелите точки от 20% вместо от 10%.

Как да спечелите:
1. Регистрирайте се като нов Wellness Advocate (Уелнес консултант) на doTERRA или Wholesale Customer (Kлиент) и направете една поръчка от 100+ PV в периода 1 – 30 април 2022 г.
2. Включете се към Програмата за лоялност и направете една поръчка по Програмата за лоялност (LRP) от 100+ PV в периода 1 – 31 май 2022 г.

След като отговорите на условията, Вашият процент на точките по Програмата за лоялност (LRP) ще бъде увеличен на 20%.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – ПАЛМАРОЗА.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Април, 2022 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Палмароза 5 мл.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ АПРИЛ – Зелена мандарина 15 ml