Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Април, 2023 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

БЕЗПЛАТЕН ZenGest при поръчка от 150 PV!

По-топлото време вече се задава, което означава, че в живота ни предстоят много дни навън и дейности за цялото семейство. Ето защо сега е моментът да се възползвате от тази изключителна промоция, за да получите безплатен ZenGest (15 мл), така че винаги да сте подготвени, независимо къде отивате. Важи до изчерпване на количествата. Ето как можете да се насладите на този продукт безплатно!

Какво се изисква

  • Направете една поръчка от 150 PV на или преди 15 април 2023 г., за да получите ZenGest (15 ml) БЕЗПЛАТНО.
ZenGest е емблематичен бленд в подкрепа на храносмилането, който облекчава стомашен дискомфорт или разстроен стомах. Пръв помощник по време на празниците. Може да се използва вътрешно, локално или ароматно.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Lemongrass (Лимонена трева) (15 ml)

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Април, 2023 год. и получи БЕЗПЛАТНО Лимонена трева 15 ml.
В продължение на години лимонената трева се използва в азиатската кухня при направата на супи, чай или къри, както и при ястия с риба, птиче месо, говеждо и морски дарове. Нейният остър, билков аромат може да освежи всяко ястие със своите богати, ароматни свойства.

 

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ АПРИЛ – dоTERRA Console (5 ml)

Използвайки този бленд със своите сладки флорални и дървесни етерични масла, Вие ще насърчите усещането за комфорт. Дървесните и флоралните компоненти в бленда са богати на заземяващи и обновяващи качества и могат да помогнат за внасянето на радост и щастие в живота Ви.

Съвети за употреба

  • Когато имате нужда да се успокоите, опитайте с нанасяне на Console върху сърцето, сутрин и вечер, като напомняне да бъдете търпеливи в трудните моменти и за насърчаване на позитивните мисли.

Свежа пролетна оферта!

Тази оферта за ограничено време, включва:

  • CP+ Softgels (Меки дражета) налични за първи път на пазара в Европа, като всяка капсула съдържа 2 – 3 капки етерично масло от Copaiba (Копайба).
  • dоTERRA abоde формулиран с етерични масла от клас CPTG (сертифициран чист тестван клас), известни със своите почистващи съставки.
  • dоTERRA Citrus Bloom Body Wash (Душ-гел) изпълнен с флорални аромати и съставки, които оставят кожата Ви с усещане за чистота и свежест.

С тази ексклузивна пролетна оферта започнете пътуване към себе си, за да се обичате отвътре навън с тези продукти, които да поддържат Вашия ум, дом и тяло.

Hair Care Refillable Mini Travel Kit (комплект)

Където и да Ви отведе вашето пътуване, с нашите мини бутилки за многократно пълнене Вие ще бъдете свежи и подготвени по всяко време. Тази колекция пасва идеално в полупрозрачната, водоустойчива чанта с цип с компактните празни версии от 100 ml на нашия пълноразмерен шампоан, балсам и балсам без отмиване.

БЕЗПЛАТНО ЧЛЕНСТВО с 150 PV стартова поръчка!

Страхотни новини… След положителния отклик на нашата първа по рода си промоция за БЕЗПЛАТНО членство сме развълнувани да Ви съобщим, че сега тя ще бъде удължена след първоначалната си крайна дата 30 април и ще продължи да е в сила и занапред до следващо известие! Ексклузивната за нови членове промоция им позволява да персонализират своята поръчка при регистрация и да спестят с отпадането на първоначалната членска такса.

Какво се изисква:

  1. Започнете Вашата персонализирана регистрация на www.mydoterra.com/bio
  2. По време на регистрацията изберете желаните от Вас продукти, за да създадете поръчка за минимум 150 PV (продуктови точки).
  3. Когато достигнете стойността от PV, ще видите, че членската Ви такса е премахната!
*Новите членове могат да се възползват от тази промоция, само ако се присъединяват към doTERRA за първи път. Комплектите за регистриране са изключени от тази промоция.

Ако все още нямате регистрация в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, ОТВОРЕТЕ СВОЯ DOTERRA АКАУНТ ДНЕС!