Здравейте любители на ароматите на doTERRA! Всеки месец на нашата уебстраница ще намирате нови и вълнуващи предложения от Дотера за България! Ако желаете да се възползвайте от тях не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ 50/50 ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ
Регистрирайте се като нов уелнес консултант или като клиент към dōTERRA в периода между 1-31 август, 2019 с поръчка от 100+ PV и получете 50 продуктови точки за безплатни продукти.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Кедрово дърво 15 ml.
Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125 PV в периода от 1 до 15 Август, 2019 год. и получи БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца етерично масло от Кедрово дърво 15 ml. Познато поради топлия си и дървесен аромат, етеричнот маслот от Кедрово дърво има многобройни полезни свойства. Типично за студения климат това дърво расте на висока надморска височина и достига до 30 метра. Етеричното масло от Кедър има заземяващ аромат и създава усещане на жизненост и благополучие. Когато се използва локалко етеричното масло от Кедър релаксира тялото и прояснява ума и съзнанието.
*Ограничение от един продукт на акаунт на месец.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ АВГУСТ от капсули ZenGest
Етеричната смес ZenGest (DigestZen) на doTERRA е добре позната със свойствата си да подпомага храносмилането, както и да успокоява временни стомашни неразположения. Този уникален бленд съдържа Джинджифил, Див копър и Кориандър, които са добре познати с качествата си да успокояват временни стомашни неразположения, както и Лютива мента, Естрагон, Анасон и Ким, които от своя страна подпомагат храносмилането и добрата работа на храносмилателния тракт.
*Отстъпката от 10% не важи при използването на точки.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШИЯ ЕКИП ПРЕЗ АВГУСТ И СПЕЧЕЛИ!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ С 100+ PV към нашия екип (използвай ID 2035816)
🌿 За всички присъединили се към нашия екип www.healthinadrop.com/join-enroll-doterra с първоначална поръчка над 100+ PV през месец Август, 2019 ще получат 50 продуктови точки от doTERRA и подарък от нас новата книга на Др. Зелински. За регистрация използвайте само ID 2035816. Прочети как да се регистрираш ТУК. 🌸🌹

ТОМБОЛА ЗА ЛОЯЛНА ПОРЪЧКА (LRP) ЗА АВГУСТ – Хидратиращ крем за лице от серията doTERRA Essential Skin Care.
🌿 За всички членове на нашия екип, които направят своята Лоялна LRP поръчка за 125+ PV до 15 август ще участват в томбола с шанс да спечелят Хидратиращ крем за лице от серията doTERRA Essential Skin Care!