ДОБРЕ ДОШЪЛ НА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ! 🎄🎁 НАЙ-ВЪЛШЕБНОТО ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА🎁🎄

🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️

Мигове споделени с приятели и семейството пред камината, на ароматна и вкусна трапеза, мигове на топлина, светлина и уют. Моменти изпълнени с радост, усмихнати и щастливи лица, изненади и подаръци.

Ех, този Декември! 🤩🥳 Всички любители на doTERRA го чакахме цяла година! Защо ли? Ами заради вълшебното “течно злато”, наречено етерично масло от тамян. Ако желаете да се възползвайте от промоциите на Дотера този месец не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА 200 PV

За всяка поръчка, без значение дали е лоялна, стандартна или първоначална от 200 PV, направена между 1-31 Декември 2019, получавате БЕЗПЛАТНО подарък 15 мл. етерично масло от Тамян!

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем да изберете своя стартов пакет или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Карамфил 15 ml.
Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Декември, 2019 год. и получи БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца етерично масло от Карамфил 15 ml.
Маслото от Карамфил се използва основно в денталната медицина и производството на бонбони и дъвка заради вкусовите си качества и способноста си да почиства и дезинфекцира устата. Основната съставка в маслото от Карамфил е евгенол, което му придава стимулиращи, енергизиращи и затоплящи свойства. Етеричното масло от Карамфил е силен антиоксидант и подпомага сърдечно-съдовата система когато се приема вътрешно.

СПЕСТЕТЕ 20% ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ – Маточина!
Едно от най-ценните и скъпи етерични масла е етеричното масло от Маточина. Melissa officinalis, също така позната като Маточина има сладък, свеж, цитрусов аромат, който привлича пчелите. Етеричното масло от Маточина е едно най-редките и скъпи масла поради многобройните си полезени свойства и ограниченото си количество на пазар. Мелисата има благоприятен ефекет върху насторението, успокоява нервната система и безпокойството. Етеричното масло от Маточина подпомага имунната система.