Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Декември, 2020 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА 200 PV ПРИ ВСЯКА ПОРЪЧКА

За всяка поръчка, без значение дали е лоялна, стандартна или първоначална от 200 PV, направена между 1-31 декември, 2020 получавате БЕЗПЛАТНО подарък 15 мл. етерично масло от ТАМЯН!
Най-изгодният начин да пазарувате с 25% намаление в doTERRA е чрез личен акаунт. Може да направите първата си поръчка като се възползвате от подробни инструкции на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Ние винаги се радваме да Ви помогнем в избора на масла или комплекти. Свържете се с нас за безплатна консултация.

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – БАЛСАМОВА ЕЛА И СТИЛЕН КОЛЕДЕН ОРНАМЕНТ.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Декември, 2020 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от балсамова ела 5 мл. и стилен коледен орнамент.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ – ZenGest TOUCH – 10мл. Уникалният бленд от джинджифил , резене и кориандър ни идва в помощ в удобна за употреба форма и за лесно справяне със стомашните неразположения от тежките презнични трапези.

ПРОМОЦИИ ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ ЗА САЩ

ПРОМОЦИЯ ЗА 200 PV ПРИ ВСЯКА ПОРЪЧКА
За всяка поръчка, без значение дали лоялна, стандартна или първоначална от 200 PV, направена между 1-31 декември получавате подарък 15 мл. етерично масло от ТАМЯН БЕЗПЛАТНО
ПРОДУКТ С 10% НАМАЛЕНИЕ ЗА САЩ
Кардамон – 5мл. – Неговият характерен аромат преповдига настроението. Прието вътрешно подпомага дихателната и храносмилателната система.
ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА ЗА САЩ
За всяка лоялна LRP поръчка между 1-15 декември, на стойност 125 PV, doTERRA подарява 5 мл. етерично масло от балсамова ела и стилен орнамент.
КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ НА ДАНИ И САВА ЗА НОВОРЕГИСТРИРАНИ ЗА ЕВРОПА И ЗА САЩ
Следвате ни от дълго време и желаете да се присъедините към нашия екип с акаунт за 25% намаление. Ние винаги се радваме да помогнем с опит или знание при избора и употребата на избраните от вас продукти и ще подсладим още малко промоциите, като получите от нас 15 мл. Див портокал. Един уникален слънчев аромат, който ще създаде не само празнична, но и приповдигната обстановка във вашия дом.
Може да се регистрирате към нас директно на линк:
Sponsor and Enroller: 2035816 Daniela Yordanova
Инструкции за регистрация на български може да намерите на: www.healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Нека празничното настроение да започне!
Нека си направим този месец – вълшебен!
*PV – продуктова стойност, която има различно монетарно изражение на отделните пазари.