Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Декември, 2021 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Промоция за 200 PV – Купи, вземи, дари.

Всяка година Сомалия ни осигурява най-цененият от нас подарък под формата на чистото етерично масло от Тамян. Навлизайки в сезона на чудесата имаме милиони причини да се отплатим на хората в Сомалия за този прекрасен подарък. Тази година през декември doTERRA стартира инициатива за събирането на 2 милиона щатски долара за животоспасяващи дейности на Sanaag Specialty Hospital в региона.

Как да участвате за да помогнете?

  • Направете поръчка от 200 + PV преди 31 декември 2021 г.
  • Вземете подарък БЕЗПЛАТЕН Тамян от 15 ml.
  • Дотера ще дари 5 щатски долара от Вашата поръчка на doTERRA Healing Hands Foundation за Sanaag Specialty Hospital.
––
Най-изгодният начин да пазарувате с 25% намаление в doTERRA е чрез личен акаунт. Може да направите първата си поръчка като се възползвате от подробни инструкции на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Ние винаги се радваме да Ви помогнем в избора на масла или комплекти. Свържете се с нас за безплатна консултация.

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – КАРАМФИЛ И ДЪРВЕН КОЛЕДЕН ОРНАМЕНТ.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Декември, 2021 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Карамфил 15 мл. и дървен коледен орнамент.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ – Маточина 5 мл.