Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Декември, 2022 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Вземи своя БЕЗПЛАТЕН ТАМЯН през Декември!

Добре дошъл, Декември! Най-вълшебното време от годината. Най-ароматният и светъл месец изпълнен с топлина, доброта, любов и сплотеност отново е тук. За всяка поръчка от 200+ PV направена между 1-31 декември, 2022 год. doTERRA Ви подарява 15 мл. етерично масло от тамян на стойност над 100 евро! Ако все още нямате регистрация в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, ОТВОРЕТЕ СВОЯ DOTERRA АКАУНТ ДНЕС!

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Балсамова ела (Balsam fir) 5 ml

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Декември, 2022 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Балсамова ела 5 мл. Етеричното масло на Дотера от Балсамова ела произхожда от Северна Америка от величественото и вечнозелено дърво на Balsam fir (Балсамова ела). В миналото население на Северна Америка е използвало Balsam Fir (Балсамовата ела) за ритуали и за уелнес нужди. Балсамовата ела първоначално използвана за целулоза и строителна дейност, расте в гористи райони, където въздухът е свеж и чист. Като главна съставка в това етерично масло е ß-пиненът, който е полезен за облекчаване на кожата прилагайки се локално.

 

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ – Карамфил 15 ml.

С топлия си аромат етеричното масло от Карамфил създава празнична атмосфера у дома. То е изключително полезно за здравето и хигиената на устната кухина и не на последно място има силно антисептично и обезболяващо действие. Възползвайте се, за да подсилите празничната атмосфера и да защитите близките си хора у дома!

 

НОВО! Празнични подаръци от dōTERRA

Днешният ден бележи началото на най-прекрасното време от годината! Без значение как поддържате духа на сезона, със сигурност ще намерите нещо от нашата специална гама подаръци, за да отпразнувате празничното време. Споделете щастие чрез продукти, избрани от dоTERRA с любов. Разгледайте сезонните продукти на Дотера ТУК.