Февруари се очертава да бъде светъл и очарователен с нашите ексклузивни предложения. Заредете се с продукти, които ще са Ви в помощ, за да сте защитени през оставащите дни на зимата.

Ако желаете да се възползвайте от промоциите на Дотера този месец не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА 200 PV

За всяка поръчка, без значение дали лоялна, стандартна или първоначална от 200 PV, направена до 29 Февруари, получавате много подаръци:
❤️ dōTERRA On Guard (15 ml)
❤️ On Guard антибактериален спрей (27 ml)
❤️ Течен сапун за ръце On Guard (473 ml)
❤️ Див портокал (15 ml)

Дотера май надникна в нашите запаси и подразбра, че всичките тези продукти са на привършване….🥳❤️🥁

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем да изберете своя стартов пакет или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

ПРОМОЦИЯ ЗА НОВИ РЕГИСТРАЦИИ

Най-голям подарък на doTERRA през този месец е за тези от Вас, които желаят да започнат осъществяването на своите планове за здравословен начин на живот и за силен старт на своето НОВО АЗ!

1. Регистрирайте се през януари с поръчка от минимум 100 PV.

2. Направете Лоялна поръчка (LPR) от 100 PV през февруари и получите БЕЗПЛАТНО пакет Lifelong Vitality!

* Само за нови членове, които се регистрират през януари. Изберете ни за ваш уелнес консултант, като се присъедините към нашия екип с акаунт с 25% намаление. Ние винаги се радваме да помогнем с опит или знание при избора и употребата на избраните от Вас продукти.

Може да се регистрирате към нас директно на този линк: www.mydoterra.com/bio

Използвайте Sponsor and Enroller ID: 2035816 Daniela Yordanova

Инструкции за регистрация на български може да намерите на: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

След регистрицията, свържете с нас лично, за да получите своя подарък и безплатна едночасова уелнес консултация.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Лимонена трева 15 ml.
Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Февруари, 2020 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Лимонена трева 15 мл.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ФЕВРУАРИ – Yarrow I Pom!
Yarrow|Pom комбинира ползите от етеричните масла от бял равнец и семена от нар, извлечени чрез студено пресоване. Белият равнец се отглежда и дестилира в България, в района на Добрич. Тази патентова уникална смес може да добавим в нашата разкрасяваща процедура за кожата, като подпомага за намаляването появата на несъвършенства по кожата. Комбинацията Yarrow I Pom може да се приема и вътрешно и има мощни антиоксидантни свойства, което я прави идеала за ежедневен прием.

СЪБИТИЯ ОТ ИНИЦИАТИВАТА “ДИАМАНТЕН КЛУБ“
Станете част от събитията, които ще се състоят в различни градове на България през февруари. Свържете се с нас лично, за да Ви дадем повече информация. Ако присъствате на едно такова събитие и се регистрирате на място с минумум 100 PV получавате още БЕЗПЛАТНО 15 мл. етерично масло от грейпфрут. 😄😱
🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️