Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Февруари, 2021 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ 100-100 LLV – РЕГИСТРИРАХТЕ ЛИ СЕ ПРЕЗ ЯНУАРИ?

Ако сте се регистрирали като нов член с поръчка от 100+PV между 1 – 31 януари 2021 г., не забравяйте да направите LPR поръчка от 100 PV през февруари, за да получите безплатен Lifelong Vitality Pack, който ще бъде включен към Вашата LRPпоръчка.
Най-изгодният начин да пазарувате с 25% намаление в doTERRA е чрез личен акаунт. Може да направите първата си поръчка като се възползвате от подробни инструкции на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Ние винаги се радваме да Ви помогнем в избора на масла или комплекти. Свържете се с нас за безплатна консултация.

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЛИМОНЕН ЕВКАЛИПТ.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Февруари, 2021 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Лимонен евкалипт 15 мл. Лимоненият евкалипт предоставя силна подкрепа на кожата, като предлага много ползи при локално нанасяне. Прекрасен помощник за повдигане на настроението и защитник срещу ухапвания от насекоми!

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ФЕВРУАРИ – HD Clear 10 мл рол-он. Блендът за локална употреба HD Clear спомага за чист и гладък вид на кожата при хора от всяка възраст. Това е перфектният момент да подобрите Вашия режим на грижа за кожата с бленда за локална употреба HD Clear.