Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Февруари, 2023 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Вземи БЕЗПЛАТНО Безсмъртниче (Helichrysum Touch) 10 мл. 

Вземете БЕЗПЛАТНО Helichrysum Touch (Безсмъртниче) 10мл. с всяка поръчка на минимална стойност от 150PV в периода 1 – 28 Февруари, 2023 год.

Напомняне за БЕЗПЛАТНО ЧЛЕНСТВО с 150 PV стартова поръчка!

Само за нови членове тази промоция за ограничено време позволява да персонализирате първата си поръчка при откриване на личен акаунт и да спестите първоначалната членска такса от 24 евро.

Какво се изисква

  1. Започнете Вашата персонализирана регистрация на www.mydoterra.com/bio
  2. По време на регистрацията изберете желаните от Вас продукти, за да създадете поръчка за минимум 150 PV (продуктови точки).
  3. Когато достигнете стойността от PV, ще видите, че членската Ви такса е премахната!
*Новите членове могат да се възползват от тази промоция, само ако се присъединяват към doTERRA за първи път. Комплектите за регистриране са изключени от тази промоция.

Ако все още нямате регистрация в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, ОТВОРЕТЕ СВОЯ DOTERRA АКАУНТ ДНЕС!

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Лавандула 15 ml

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Февруари, 2023 год. и получи БЕЗПЛАТНО Лавандула 15 ml.

 

СПЕСТЕТЕ 15% ПРЕЗ ФЕВРУАРИ – Citrus Bliss Invigorating Bath Bar (Освежаващ сапун за баня)

Формулиран със съставки, които подпомагат хидратирането на кожата и задържането на влагата, сапунът за баня на Дотера Citrus Bliss Invigorating Bath Bar е обогатен с уникалния патентован бленд от етерични масла Citrus Bliss на doTERRA за изтънчен аромат по хармоничен начин. Естествените ексфолиращи свойства на зърната от слънчогледов восък и прах от портокалова кора действат заедно, за да омекотят, изгладят и стимулират кожата.

 

Blue Lotus (Син лотос) Touch (рол-он 10 ml)

През месеца на любовта изпитайте невероятните свойства на етеричното масло от Blue Lotus (Син лотос). Този екстракт се получава от цветоветена растението Nymphaea caerulea. Подобно на Jasmine (Жасмин), Blue Lotus (Син лотос) не се дестилира на пара, а се произвежда от деликатните цветове чрез екстракция с разтворител. Резултатът е абсолю от Blue Lotus (Син лотос) в комбинация с фракционирано кокосово масло като основа, така че да се получи Blue Lotus (син лотос) Touch. Неговият изключително рядък, известен и ценен аромат е отличително флорален, сладък и завладяващ.

*Налично до изчерпване на количествата.

Beautiful Touch 10 мл.

Прегърнете красотата на етеричните масла Osmanthus (Османтус), Lime (Лайм), Bergamot (Бергамот) и Frankincense (Тамян) в този хармоничен цветен бленд. В този бленд се намира ободряващият аромат на Lime (Лайм) и Bergamot (Бергамот), за които се знае, че допринасят за създаването на приповдигната среда. С помощта на подкрепящите и релаксиращи аромати на Osmanthus (Османтус) и Frankincense (Тамян) този пленителен бленд скоро ще Ви стане любим.

*Налично до изчерпване на количествата.

НОВО! dōTERRA Protecting Shampoo (предпазващ шампоан)

Като се започне от ежедневното стилизиране и разресване, косата Ви е подложена на много влияния, поради което тя заслужава най-добрата грижа. Чрез подобряване на формулата на нашия шампоан Salon Essentials този нов и подобрен продукт е предназначен за ежедневна употреба. Почистете и се погрижете за косата си с нашия безопасен за цвета шампоанбез агресивни химикали, сулфати, силикони и парабени. Насладете се на ободряващите почистващи свойствана на етеричните масла Peppermint (Лютива мента), Eucalyptus (Евкалипт), Tea Tree (Чаено дърво) и Spearmint (Сладка мента), които помагат за премахване на замърсяванията и оставят косата свежа и мека.
Очаквайте възможността да използвате и новия ежедневен балсам на dōTERRA – скоро като постоянен продукт в Европа!

НОВО! Spanish Sage (Испанска салвия) (15 ml)

От много години този малък дървесен вечнозелен храст се култивира в големи мащаби в средиземноморския регион и по-специално в Испания и Франция. Добивано посредством дестилация чрез пара на листата и стеблата на испанската салвия, етеричното масло от Испанска салвия има камфорен, билков аромат, наподобяващ салвия. Билковият освежаващ аромат на испанската салвия ободрява и успокоява, а главните съставки камфор и 1,8-евкалиптол правят етеричното масло идеална добавка, която може да се използва след физическа дейност.