Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Януари, 2021 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА 200 PV ПРИ ВСЯКА ПОРЪЧКА

За всяка поръчка, без значение дали е лоялна, стандартна или първоначална от 200 PV, направена между 1-15 януари, 2021 получавате БЕЗПЛАТНО подарък 15 мл. етерично масло от ТАМЯН!
Най-изгодният начин да пазарувате с 25% намаление в doTERRA е чрез личен акаунт. Може да направите първата си поръчка като се възползвате от подробни инструкции на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Ние винаги се радваме да Ви помогнем в избора на масла или комплекти. Свържете се с нас за безплатна консултация.

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

И ОЩЕ ПРЕЗ ЯНУАРИ! ПРОМОЦИЯ ЗА НОВОРЕГИСТРИРАНИ.

Има ли по-добър начин да започнете предстоящата година и вашето ново ароматно пътешествие с един безценен подарък?
Нашата промоция при регистрация „100-100-Lifelong Vitality (LLV)” ще улесни присъединяването Ви към doTERRA и осъществяването на плановете за по-здравословен начин на живот и силен старт.
Като нов регистриран член можете да следвате простите стъпки по-долу, за да се регистрирате и получите продуктите, които желаете, както и да се насладите на безплатен LLV пакет.
1. Регистрирайте се през януари с поръчка от минимум 100 PV като следвате инструкциите на нашия сайт: www.healthinadrop.com
2. Направете Лоялна поръчка LPR поръчка от минимум 100 PV през февруари и ще получите БЕЗПЛАТНО пакет Lifelong Vitality, който ще бъде включен към вашата LRP поръчка още същия месец!
Ако изберете да се регистрирате със стaртовия пакет Home Essentials или пък с продукти на стойност над 200 PV получавате БЕЗПЛАТНО тамян 15 мл. през януари и LLV пакет през февруари, след като направите Лоялната си поръчка за 100 PV.
Една от най-добрите инвестиции за Вашето здраве!
*Само нови членове, които се регистрират през януари, могат да се възползват от тази промоция.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ КИПАРИС.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Януари, 2021 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Кипарис 15 мл.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ЯНУАРИ – AromaTouch 15мл. Масажната смес AromaTouch комбинира етерични масла от Cypress (кипарис), Peppermint (лютива мента), Marjoram, (майорана), Basil (босилек), Grapefruit (грейпфрут) и Lavender (лавандула). Облекчаващите и релаксиращи ползи на AromaTouch спомагат за успокояване на сетивата и чудесен помощник на масажистите, особено в комбинация с Deep Blue.