Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Януари, 2022 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА 200 PV и ПРОМОЦИЯ ЗА НОВОРЕГИСТРИРАНИ 100-100-БЕЗПЛАТНО ЛЛВ

За всяка поръчка, без значение дали лоялна, стандартна или първоначална от 200 PV, направена до 15 ЯНУАРИ получавате подарък 15 мл. етерично масло от Тамян!

И още! Най-голям подарък doTERRA през този месец е подготвила на желаещите да започнат осъществяването на своите планове за по-здравословен начин на живот и силен старт на своето уелнес пътешествие.
1. Регистрирайте се през януари с поръчка от минимум 100 PV
2. Направете Лоялна поръчка LPR поръчка от 100 PV през февруари и ще получите БЕЗПЛАТНО пакет Lifelong Vitality, който ще бъде включен към вашата LRP поръчка.
Ако изберете да се регистрирате със стaртовия пакет Home Essentials получавате БЕЗПЛАТНО тамян 15 мл. през януари и LLV пакет през февруари, след като направите Лоялната си поръчка за 100 PV.
Най-изгодният начин да пазарувате с 25% намаление в doTERRA е чрез личен акаунт. Може да направите първата си поръчка като се възползвате от подробни инструкции на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Ние винаги се радваме да Ви помогнем в избора на масла или комплекти. Свържете се с нас за безплатна консултация.

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – ЛИМОНЕН ЕВКАЛИПТ.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Януари, 2022 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Лимонен евкалипт 15 мл.

По време на рутинната грижа за лицето добавете една до две капки към клензъра за лице, за да подпомогнете здравия вид на кожата. Маслото има много локални ползи и повдигащ настроението и ободряващ аромат при локално нанасяне и е перфектната добавка при облекчаващ масаж.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ЯНУАРИ – Neroli Touch 10 мл.

Neroli (нероли) Touch може да се използва за облекчаване на кожата и намаляване на появата на петна. Освен това за Neroli (Нероли) се знае, че насърчава релаксацията и повдига настроението.