Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Януари, 2023 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Вземи своя БЕЗПЛАТЕН ТАМЯН и през Януари! Промоцията е удължена!

Не пропускайте да вземете Вашия БЕЗПЛАТЕН Frankincense (Тамян) (15 ml), когато направите поръчка от 200+ PV до 15 януари 2023 год.!

За всяка поръчка от 200+ PV направена между 1-15 Януари, 2023 год. doTERRA Ви подарява 15 мл. етерично масло от тамян на стойност над 100 евро! Ако все още нямате регистрация в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, ОТВОРЕТЕ СВОЯ DOTERRA АКАУНТ ДНЕС!

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Air 15 ml

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Януари, 2023 год. и получи БЕЗПЛАТНО етеричната смес Air 15 ml. Тази ментова, ободряваща етерична смес има облекчаващ и успокояващ ефект върху дихателната система. Въздухът е наситен с комбинация от масла, чиято цел е да спомогнат за улесняване на дишането, осигурявайки усещане за чисти дихателни пътища.

 

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ЯНУАРИ – Розов пипер 5 ml.

Защо не опитате нова нотка в класическите рецепти? Един от най-добрите начини да се насладите на многото ползи на Розовия пипер на Дотера е като го използвате като заместител на черния пипер.

Съвет за употреба

  • Добавете Pink Pepper към чашата с вода или домашно приготвен чай, за да се освежите.