Здравейте любители на ароматите на doTERRA! Всеки месец на нашата уебстраница ще намирате нови и вълнуващи предложения от Дотера за България! Ако желаете да се възползвайте от тях не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ 50/50 ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ

Регистрирайте се като нов уелнес консултант или като клиент към dōTERRA в периода между 1-31 юли, 2019 с поръчка от 100 PV и получете 50 продуктови точки за безплатни продукти. Регистриралият и регистрираният ще получат по 50 продуктови точки всеки!
*Правила и условия:
• Поръчка при записване: Поръчката при записване е първата поръчка, направена от нов уелнес консултант или клиент, когато той/тя се запише и която включва въвеждащ пакет.
• PV (личен обем) не се равнява на цената на поръчката. Преди да завършат поръчката при записване, новите уелнес консултанти или клиенти трябва да проверят, че поръчката е 100 PV или повече.
• След като бъдат въведени, поръчките при записване не могат да бъдат променени, коригирани или комбинирани, за да отговарят на условията на промоцията.
• Поръчки при записване, направени извън периода на записване, не отговарят на изискванията на промоцията. Няма да бъдат направени никакви изключения.
• Плащанията чрез банков превод трябва да бъдат получени до 5 август 2019 г., за да участват в промоцията. В това отношение няма да бъдат направени никакви изключения.
• Тази промоция НЕ ВАЖИ за реактивации. Повторното активиране се случва, когато лице, записано отпреди като уелнес консултант, иска да активира отново акаунта си.
• Регистрационният комплект ще бъде считан за промоцията, стига да е поне 100 PV или повече.
Ако смятате, че отговаряте на условията на промоцията, и не сте получил/а продуктите, свържете се с Отдел “Клиентско обслужванене” не по-късно от 9 август 2019 г. След тази дата няма да бъдат направени никакви изключения.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Евкалипт 15 ml.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125 PV в периода от 1 до 15 Юли, 2019 год. и получи БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца етерично масло от Евкалипт 15 ml. Основните химични компоненти на Евкалиптовото дърво са евкалиптол и алфа-терпинеол, което го прави идеално масло за прочистване на въздуха, отваряне на дихателните пътища както и за облекчаващи масажи. Маслото от Евкалипт има почистващи свойства както за кожата така и за въздуха. Изследванията показват, че маслото от Евкалипт може да намали напрежението. Това масло може да се използва също и за разтвори за почистване на устата като придава свеж дъх и спомага за здравето на вашите зъби.
*Ограничение от един продукт на акаунт на месец.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ЮЛИ – TerraShield спрей 30 мл.

Когато става въпрос за защита от неприятни насекоми, никоя друга защита не е по-добра от майката природа. Етеричните масла на растенията са тяхната естествена защита, която отблъсква нежеланите насекоми. Етеричната смес TerraShield на doTERRA е комбинация от мощни етерични масла познати със свойствата си да оказават натурална и ефективна защита против насекоми. Използвайте когато сте навън особено лятно време за защита срещу нежелани насекоми, комари и др.
*Отстъпката от 10% не важи при използването на точки.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШИЯ ЕКИП ПРЕЗ ЮЛИ И СПЕЧЕЛИ!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ С 100+ PV към нашия екип (използвай ID 2035816)

🌿 За всички присъединили се към нашия екип www.healthinadrop.com/join-enroll-doterra с първоначална поръчка над 100+ PV през месец Юли, 2019 ще получат 50 продуктови точки от doTERRA и подарък от нас новата книга на Др. Зелински. За регистрация използвайте само ID 2035816. Прочети как да се регистрираш ТУК.  🌸🌹

ТОМБОЛА ЗА ЛОЯЛНА ПОРЪЧКА (LRP) ЗА ЮЛИ  – Тамян Touch 10 ml.

🌿 За всички членове на нашия екип, които направят своята Лоялна LRP поръчка за 125+ PV до 15 юли ще участват в томбола с шанс да спечелят Тамян Touch – 10 ml!