Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Юли, 2020 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯТА ЗА 100 PV

1. Регистрирай се с поръчка от минимум 100 PV през Юли.
2. Направи лоялна (LRP) поръчка от минимум 100 PV през Август.
3. Получи 100 PV за безплатни продукти през Септември!

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Нияули 15 ml.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Юли, 2020 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Нияули 15 мл.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ЮЛИ

Спрей срещу насекоми – репелент: Terrashield – 30 мл. Без значение дали ще ходите на море, планина или ще си останете у дома през юли и август ще имате нужда от този спрей.

(Тази промоция е достъпна само за клиенти или консултанти с активни акаунти към Дотера).

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ЕВРОПА – Bulgarian Flower Collection

От България за Европа! Bulgarian Flower Collection е комплект от трите най-ценени етерични масла на България и ще бъде ексклузивно наличен само за Европа до изчерпване на количествата.

Включва розово масло Touch, масло от лавандула Touch и масло от маточина Touch, три от най-почитаните етерични масла в цял свят.

Маслата са произведени в българската дестилерия на doTERRA – Esseterre. През годините в Черноморския регион на България бяха създадени някои от първите в света проучвания, развития и производствени съоръжения за етерични масла, където климатът е идеален за отглеждането на масла от лавандула и маточина с най-чистото качество.

Опаковката на тази колекция е уникално красива, колкото самите масла! Включвайки цветни щампи и вдлъбнати златни детайли, дизайнът на кутията приема формата на цвят, който разцъфва, насочен към слънцето.

Тъй като са специално за Европа само за ограничено време, не пропускайте да се възползвате от тези ценни масла и техните многобройни ползи.

ПРОМОЦИЯ ЗА САЩ – ЮЛИ 2020

Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за месец Юли, 2020 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА НОВИ РЕГИСТРАЦИИ ЗА САЩ!

За всяка поръчка на стойност от $150 през месец Юли, 2020 получавате обратно стойност от $50 за закупуване и на други продукти!

Включете се към нашия екип директно на www.mydoterra.com/bio

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Резене 15 ml.
Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Юли, 2020 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Резене 15 мл.

10% ОТСТЪПКА ПРЕЗ ЮЛИ – Джинджифил 15 ml.
Само през Юли спести 10% процента от етеричното масло от Джинджифил 15 мл.