Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Юни, 2022 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Промоция за 200 PV

Добре дошъл на първия истински летен месец, Юни! През този месец doTERRA ни дава специалната възможност да се насладим на две изключително редки етерични масла. За всяка поръчка на стойност 200+ ПВ, Вие ще получите БЕЗПЛАТНО Litsea (лицеа) (15 ml) и Manuka (манука) Touch (10 ml).

dōTERRA Move Diffuser (Дифузер) плюс Citrus Spring (15 ml)

Два ексклузивни за Европа и България продукта заедно в прекрасен комплект. Празнувайте лятото по всяко време и навсякъде с този комплект, който включва етеричната смес Citrus Spring и преносимият и компактен dōTERRA Move Diffuser (Дифузер). Този специален комплект е създаден да се движи с Вас, навсякъде където отидете, вдъхновявайки Ви с аромат на природа за моментите през целия ви ден.

doTERRA колекция от смеси за приготвяне на ястия

Тази ограничено оферта ви дава възможността да се сдобиете с три смеси с наситени вкусове от уникална селекция етерични масла. Смесите на doTERRA  за приготвяне на ястия със сигурност ще се превърнат в основни съставки при следващата Ви семейната вечеря, любимо ястие или градинско парти!

Бленд за италианска кухня (15 ml) – Италианският бленд е идеален за месо, паста или дресинг за салати.

Бленд за мексиканска кухня (15 ml) – Овкусете фахитас, такос, буритос или начос с мексиканския бленд.

Бленд за тропическа кухня (15 ml) – Прибавете тропическия бленд към пряснa морска храна, любимия Ви десерт или в рецептата за смути.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Citronella (цитронела) (15 ml)

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Юни, 2022 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Цитронела 15 мл.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ЮНИ – Pink Pepper (розов пипер) (5 ml)

Леко плодов и пиперлив розовия пипер е с вкус, който ще направи различно всяко ястие. Етеричното масло от Pink Pepper (розов пипер) е завладяващ заместител на черния пипер. Добавете за пикантна нотка към класическите рецепти.