Здравейте любители на ароматите на doTERRA! Всеки месец на нашата уебстраница ще намирате нови и вълнуващи предложения от Дотера за България! Ако желаете да се възползвайте от тях не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА 200 PV

Само през Март! Направете поръчка за 200 PV в периода от 1 до 31 Март 2019 год. и получете БЕЗПЛАТНО Deep Blue крем 120 мл. и Deep Blue етерична смес от 5 мл. Един от най-продаваните блендове от масла на doTERRA, Deep Blue е чудесен продукт, с който да зарадвате любимите си хора. Този етерична смес от масла е специално формулирана да облекчава, леко да затопля и охлажда и е идеална за масаж след дълъг, натоварен ден или след интензивна тренировка. За по-мощно действие можете да комбинирате с облекчаващия бленд Deep Blue върху кожата преди нанасянето на крема. Ограничение до 4 на акаунт. Важи за всяка поръчка от 200 PV (Продуктови точки).

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – ЛИМОНЕНА ТРЕВА 15 ML

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125 PV в периода от 1 до 15 март, 2019 год. и получи БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца Лимонена трева 15 мл. Отглеждана в красивите зелени полета на Южна Индия, лимонената трева се използва в азиатската кухня от векове. Ако го използвате при направата на супи, чайове и къри, това етерично масло може да придаде уникален вкус на Вашите ястия. То се използва и в продуктите за грижа за кожата заради пречистващите и тонизиращите си качества. Ограничение от един продукт на акаунт на месец.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ МАРТ – MITO2MAX

Mito2Max на doTERRA е уникална формула от стандартизирани растителни екстракти и метаболитни кофактори. Mito2Max може да се използва като дългосрочна алтернатива на кофеиновите и стимулиращи напитки без нежеланите странични ефекти. Отстъпката от 10% не важи при използването на точки.

В чест на жените!

dōTERRA се гордее, че работи съвместно с много силни жени от цял свят. И независимо дали го знае, или не, всяка жена заслужава малко лукс. Дотера създаде серия от колекции, с които да подарите „Дар от Земята“ на себе си или на прекрасните жени във Вашия живот. Предложенията важат само за Европа. за периода от 31 март 2019 год. до изчерпване на количествата.

LOVE OILS GIFT COLLECTION

Обичате маслата на doTERRA? Демонстрирайте го с тази забавна и стилна торбичка с етерични масла. Заедно с освежаващите, приповдигащи настроението цитрусови масла от Лайм и Тангерина, това е идеалният начин да преборите унилото настроение през зимата и да внесете малко слънце в душата си! Калъфът Love Oils побира удобно пет масла от 15 мл. плюс седем рол-он бутилки от 10 мл. със свободно място за други ежедневно използвани продукти. Включва торбичка Love Oils плюс 15 мл. масло от Лайм и 15 мл. масло от Тангерина. (SKU: 60209138)

ROSE FLEUR DUO

Подарете си етеричното масло от роза в удобна рол-он форма. dōTERRA Touch с етерично розово масло може да бъде нанасян през деня, за да повдигне настроението или като част от Вашата дневна грижа за кожата. Включва калъф Fleur и етерично масла от роза dōTERRA Touch от 10 мл. (SKU: 60209139)

HARMONY AROMA HANDCRAFT COLLECTION

Harmony Aroma Handcraft Collection с три ексклузивни масла: Зелена мандарина, Розов пипер и Звезден анасон. Комплектът е разработен в помощ на всеки, който желае да експериментира със създаването на свои собствени смеси или парфюми. Всеки един от тези красиви аромати е идеален за използване отделно или в комбинация с останалите. Получавате и книжка с ексклузивни рецепти, която включва 30 грижливо подбрани рецепти и инструкции за използването на маслата за ароматизиране на въздуха, парфюмиране и др. Включва 5 ml Розов пипер, 5 ml Зелена мандарина, 5 ml Звезден анасон плюс две празни рол-он бутилки от по 10 мл. и два капкомера. (SKU: 60208191)

Зелена мандарина

Вече може би познавате маслото от червена мандарина. Зелената мандарина расте на същото дърво като червената мандарина, но всъщност представлява нейният неузрял плод. Тя е с лек сладникав и флорален аромат с дъх на цитрус. Както и останалите цитрусови масла това етерично масло приповдига настроението и сетивата.

Звезден анасон

Етеричното масло от Звезден анасон е едно от етеричните масла присъстващо в dōTERRA ZenGest. Само по себе си това е идеално масло за подпомагане на храносмилателната система. Звездният анасон има свеж, сладникав аромат. Той се смесва изключително добре с флорални и дървесни масла за балансирано усещане.

Розов пипер

Дървото розов пипер е свещено дърво в древната култура на инките. Те използвали части от дървото, включително плода, за различни цели. Розовият пипер е с освежаващ и енергизиращ аромат и се смесва идеално с цитрусови или флорални масла. Когато ви се спи или трябва да се фокусирате, ароматизирайте въздуха или вдишайте от розовия пипер, за да повишите вашата виталност.