Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Март, 2021 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ.

Присъедини се към doTERRA с базовия комплект Home Essentials и получи БЕЗПЛАТНО 15 мл. етерично масло от Копайба и 15 мл. етеричната смес Адаптив.
Най-изгодният начин да пазарувате с 25% намаление в doTERRA е чрез личен акаунт. Може да направите първата си поръчка като се възползвате от подробни инструкции на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Ние винаги се радваме да Ви помогнем в избора на масла или комплекти. Свържете се с нас за безплатна консултация.

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

УВЕЛИЧИ СВОЯ ПРОЦЕНТ ЗА КРЕДИТНИ ТОЧКИ.

Включи се в Програмата за лоялност (LRP) до 31 март 2021 г., направи своята Лоялна поръчка на стойност 100+ PV до 30 април 2021 г. и увеличи процентът за кредитни точки от 10% на до 20%!
*Повишението на кредитните точки ще бъде видимо в акаунта от май 2021 г. Промоцията е валидна до 30 април 2021 г. Важи до изчерпване на количествата.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – ЛАВАНДУЛА TOUCH.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Март, 2021 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Лавандула (версия Touch) 10 мл.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ МАРТ – Етерично масло от Гигантска туя 5 мл.