ДОБРЕ ДОШЪЛ НА МЕСЕЦ НОЕМВРИ!

Това е месецът на аромат на ябълки,тиква, на повече прекарано време у дома и месецът, в който сме БЛАГОДАРНИ за малките неща в живота. Ноември е пред нас и това донякъде означава, че трябва да се замислим за подкрепа на организма си, защото сезонът на грипа е на път. doTERRA е помислила за това с чудесните си промоции. Ако желаете да се възползвайте от тях не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

20% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ СТАРТОВИ КОМПЛЕКТИ ПРИ НОВА РЕГИСТРАЦИЯ (с изключение на комплектите Family Essentials Beadlets и AromaTouch Diffused)

АКО все още ОБМИСЛЯТЕ да се регистрирате, няма да има такава промоция в следващите 6 месеца до година. ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ!

* Промоцията е валидна до 30 ноември, 2019.
* Лимит от 1 на акаунт.
* Само за нови регистрации.

Присъедини се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем да изберете своя стартов пакет или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

Присъединявайки се към нас получавате:

1. Лична онлайн или на живо консултация за маслата и как да ги използвате за ежедневните предизвикателства във вашето семейство.

2. Пакетче с мостри: Deep Blue крем, паста за зъби, шампоан и балсам, LLV, бонбонки OnGuard и Breathe, 1 мл. от предложени от нас масла или смеси (несъдържащи се в избрания от вас комплект).

3. Един 10 мл. рол-он и 10 празни капсули.

4. Електронна книжка с над 100 начина как да използваме основните 10 етерични масла и смеси на doTERRA и 20 рецепти за дифузер.

5. Подкрепа, ако в бъдеще решите да се възползвате и от бизнес възможността, която предоставя doTERRA.

За ваше улеснение направихме кратко ревю на пакетите, които са с 20% намаление при регистрация през Ноември. Изчислихме за Вас точно колко спестявате. Има 6 пакета, които са с 20% намаление за нови регистрации.

1. Home Essentials е най-популярният и най-продаваният пакет. Препоръчваме го на всеки, който иска да се впусне в света на doTERRA и не се е докосвал до маслата, иска да се погрижи за себе си и семейство си.

2. Essential Aromatics – Ежедневно преминаваме през стотици емоционални състояния и етеричните смеси в този пакет могат да ни помогнат при стрес, напрежение, безпокойство, гняв, обида, разочарование, баланс и подкрепа на цялостно благосъстояние. Етеричните блендове могат да бъдат използвани локално и ароматно.

3. Cleanse and Restore – Ние използваме този пакет няколко пъти в годината, за да подпомогнем изчистването на организма. Подходящ е за детоксификация, при състояния причинени от хроничен стрес, кожни проблеми и др.

4. Natural Solutions – Това е другият най-популярен стартов пакет, който не само съдържа едни от основните етерични масла, но и натурални продукти разработени с етерични масла. Ще прочетете и чуете много добри отзиви за избелващата паста за зъби, за крема Deep Blue, за шампоана и балсама, за LLV най-чудесните витамини, които те зареждат с енергия и променят живота ти.

5. Essential Oil Collection или както беше любимото му за нас име “Всяко налично масло”. Докато изчислявахме какво спестявате, благородно завидяхме на този, който ще се възползва от него този месец. Често не питат: “Ако сега започвам и имам достатъчно финансова възможност, кой пакет бих си избрала “ – Ами ТОЗИ.

6. Business Leader Kit – Не е за всеки, но имате всичко! Ако притежавате работещ бизнес – масажно студио, фризьорски салон, спа център и искате да допълните дейността си или пък сте готови да грабнете бизнес възможността, това е вашият пакет. Подходящ е също за хора, които искат да променят живота си с натурални решения както за здравето, така и за дома.

Без значение, кой пакет ще изберете, най-важното е да се научите да използвате продуктите и да се радвате на резултатите. Tогава ще разберете, че това са най-мъдро похарчените пари.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Розмарин 15 ml.
Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Ноември, 2019 год. и получи БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца етерично масло от Розмарин 15 ml.
Розмаринът е познат и използван още по времето на египтяните, римляните и гърците. Този ароматен вечнозелен храст се е почитал като свещено растение. Неговите листа често се използват за овкусяване на ястия. Етеричното масло от Розмарин подпомага концрентрацията и паметта и е едно от основите етерични масла използвани при косопад наред с лавандула и кедрово дърво.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ НОЕМВРИ – Стягащ серум!
Включващ етеричните масла от тамян, хавайско сандалово дърво и смирна от клас CPTG Certified Pure Tested Grade™ и в достатъчни пропорции, стягащият серум на doTERRA е научно формулиран за намаляване на несъвършенствата по кожата и подпомага нейната хидратация. Стягащият серум прави кожата по-стегната и гладка с помощта на естествени екстракти и научнодоказани съставки за по-стегната и подмладена кожа.

ТОМБОЛА ЗА ЛОЯЛНА ПОРЪЧКА (LRP) ЗА НОЕМВРИ
🌿 За всички членове на нашия екип, които направят своята Лоялна LRP поръчка за 150+ PV до 15 Ноември 2019, ще участват в томбола с шанс да спечелят етерично масло от Турмерик!