Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Ноември, 2020 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА НОВОРЕГИСТРИРАНИ

Няма как да не сме изненадани в месеца на благодарността, да ни зарадват с намаление на основни комплекти!
🙀 Home Essentials и AromaTouch Diffused комплектите са с 10% отстъпка
🍁 Natural Solutions комплект с 15 % остъпка
🍂 Комплект Oil Collection, Комплект Business са с 20 % намаление
Най-изгодният начин да пазарувате с 25% намаление в doTERRA е чрез личен акаунт. Може да направите първата си поръчка като се възползвате от подробни инструкции на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Ние винаги се радваме да Ви помогнем в избора на масла или комплекти. Свържете се с нас за безплатна консултация.
Присъединявайки се към нашия екип ще получите подкрепа за използването на маслата или бизнеса, подарък див портокал и торбичка с мостри.

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Бял грейпфрут 5 ml.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Ноември, 2020 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Бял грейпфрут 5 мл.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ НОЕМВРИ – Магнолия Тач, неустоим разкошен аромат, който е прекрасен за кожата и чудесен като естествен парфюм.