Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Ноември, 2022 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

НОВО! dōTERRA Сезонни подаръци!

Подгответе се за най-веселото пътуване на годината с Дотера Train Diffuser (Влак дифузер) и още много други празнични продукти*. С наближаването на празничния сезон няма по-добро време от днес да започнете да пазарувате подаръци. Открийте колекцията от аромати Amāvī, идеална за всеки, който цени ароматите или подарете на любимите си хора дифузер влак и лютива мента, идеален подарък за всички възрасти! Разгледайте празничните продукти на този линк!

*Валидно до изчерпване на количествата.

Ексклузивен комплект SuperPWR

Това е изключителна възможност за клиентите на Дотера в България да бъдат сред първите в глобалната общност на doTERRA, които да опитат някои от чисто новите масла и смеси, обявени наскоро на събитието на dōTERRA Heal Connection 2022 US Convention!

Комплекта включва:

  • MetaPWR (15 ml)
  • SuperMint (15 ml)
  • dōTERRA SuperMint Touch (10 ml Touch roll-on)
  • Spanish Sage (15 ml)
  • Guaiacwood (15 ml)

*Валидно до изчерпване на количествата.

Ново! Арома овлажнител Dawn & Air-X (15 ml)

Това фантастично дуо съчетава арома овлажнителя за въздух на Дотера doTERRA Dawn и универсалната патентована смес Air-X. Проектиран да внесе комфорт във всяка стая, арома овлажнителя за въздух Dawn Aroma-Humidifier има интелигентен режим на заспиване, който поддържа идеалните нива на влажност през цялата нощ, като спомага за създаването на перфектната среда за добър и релаксиращ нощен сън – предлага се сега в комбинация с Air -X (15 ml).

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Niaouli (Нияули) 15 ml

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Ноември, 2022 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Нияули 15 мл.
Сладко и дървесно, Niaouli идва от листата на голямото вечнозелено дърво, което споделя името му. Родом от Австралия, дървото има пет инча дълги листа и бяло-жълти цветя, които цъфтят в стегнати шипове. Неговият уникален външен вид е дал на ниаули различни прякори, като хартиена кора и дърво бутилка.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ НОЕМВРИ – PastTense (10 ml)

PastTense за напрежение в областта на главата и тила. PastTense е отличителна смес от етерични масла, за които е известно, че помагат за насърчаване на обосновани и балансирани емоции. Способни да успокоят тялото, етеричните масла в PastTense бързо насърчават усещането за релаксация и спокойствие. PastTense се предлага в удобен рол-он от 10 ml за лесно нанасяне на работа, в училище или у дома.

Съвети за употреба:

Нанесете върху тила или задната част на врата за да намалите напрежението и болката в главата.