Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Октомври, 2020 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ЗА НОВОРЕГИСТРИРАНИ

Октомври бележи започването на есенно-зимния сезон и е прекрасен момент да си набавим основните масла за превенция и грижа за цялото семейство.
Изборът на един от основните комплекти е един от най-подходящ и изгоден за над 85% от сезонните неразположение при децата и възрастните и идва с безплатен дифузер Петал е Home Essentials.
Най-изгодният начин да пазарувате с 25% намаление в doTERRA е чрез личен акаунт. Може да направите първата си поръчка като се възползвате от подробни инструкции на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/
Ние винаги се радваме да Ви помогнем в избора на масла или комплекти. Свържете се с нас за безплатна консултация.
Присъединявайки се към нашия екип ще получите подкрепа за използването на маслата или бизнеса, подарък див портокал и торбичка с мостри.

Ако все още нямате акаунт в Дотера, но искате да се възползвате от тази промоция, присъединете се към нашето doTERRA семейство като се свържете с нас за да Ви помогнем в избора на продукти или се регистрирайте директно на www.mydoterra.com/bio като използвате ID 2035816 Daniela Yordanova.
Подробни инструкции за регистрация може да намерите на нашия сайт: https://healthinadrop.com/join-enroll-doterra/

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Карамфил 15 ml.

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Октомври, 2020 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Карамфил 15 мл.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ОКТОМВРИ – Жасмин Тач, неустоим разкошен аромат, който е прекрасен за кожата и чудесен като естествен парфюм.

ПРОМОЦИЯ ЗА САЩ – ОКТОМВРИ 2020

Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за месец Октомври, 2020 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

Със всяка една поръчка на стойност над 200 PV (продуктови точки) получавате БЕЗПЛАТНО DigestZen Softgels, Лютива мента 15 mL, Tamer 10 mL и Calmer 10 mL.

Включете се към нашия екип директно на www.mydoterra.com/bio