Ако желаете да се възползвайте от промоциите на doTERRA за България за месец Октомври, 2022 не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

НОВО! Fox Diffuser и още…

За тези, които обичат празничното пазаруване, първите продукти от сезонната гама на Дотера са тук. От нашия уютен Hygge Mug Set до симпатичния Fox Diffuser в съчетание с етеричното масло от Eucalyptus (Евкалипт). Поглезете се и се възползвайте от уникалните подаръци на doTERRA – защото всички ние заслужаваме да се чувстваме специални! Разгледйте най-новите сезонни продукти ТУК!

*Валидно до изчерпване на количествата.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Japanese Mint (Японска мента) 15 ml

Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125+ PV в периода от 1 до 15 Октомври, 2022 год. и получи БЕЗПЛАТНО етерично масло от Японска мента 15 мл. От сладки изкушения до солени ястия – добавете към своите рецепти качествата и аромата на Japanese Mint (Японска мента), за да усещате освежаващ вкус с всяка хапка.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ ОКТОМВРИ – Douglas Fir (Дугласка ела) (5 ml)

Обикновено използвана за пречистване на кожата и насърчаване на положително настроение, Douglas Fir (Дугласка ела) има набор от предимства, както и специална история за нейното извличане.

doTERRA Douglas Fir (Дугласка ела) се извлича по устойчив начин от млади дървета в Нова Зеландия, където гъстотата на тези дървета застрашава екосистемата на страната. Чрез събирането на младите дървета на дугласката ела и използването им за етерични масла dōTERRA помага в борбата с въздействието на дърветата, превземащи земята, върху околната среда.

Съвети за употреба:
Добавете една капка към почистващ препарат за лице, твърд сапун или препарат за измиване на тялото за допълнителни почистващи ползи и ободряващ аромат. Добавете няколко капки в дифузер за да усетите аромата на гората в собствения си дом.