Здравейте любители на ароматите на doTERRA! Всеки месец на нашата уебстраница ще намирате нови и вълнуващи предложения от Дотера за България! Ако желаете да се възползвайте от тях не се колебайте и се СВЪРЖЕТЕ С НАС!

ПРОМОЦИЯ ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ
Регистрирайте се към dōTERRA с поръчка от 200+ PV в периода между 1-30 Септември, 2019 и получете БЕЗПЛАТНО Salubelle 10 ml Антиейджинг бленд за лице на стойност 240 лв.
Salubelle на doTERRA (предишно име Immortelle) е комбинация от деликатно подбрани етерични масла, доказали се с възстановителните си и подмладяващи кожата свойства. Тази етерична смес съдържа Тамян, Хавайско сандалово дърво, Лавандула, Смирна, Безсмъртниче и не на последно място разбира се Роза.

ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА – Лайм 15 ml.
Направи своята Лоялна поръчка (LRP) от минимун 125 PV в периода от 1 до 15 Септември, 2019 год. и получи БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца етерично масло от Лайм 15 ml. Студено пресован от корите на свеж Лайм, етеричното масло от Лайм на doTERRA има освежаващ и енергизиращ аромат и вкус. Лайма се използва основно като добавка към различни питиета, коктейли или ястия заради цитрусовия си вкус. Поради високото си съдържание на лимонен, етеричното масло от Лайм има пречистващи свойства както прието вътрешно така и ако се използва ароматно в дифузер.
*Ограничение от един продукт на акаунт на месец.

СПЕСТЕТЕ 10% ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ от Magnolia Touch!
*Отстъпката от 10% не важи при използването на точки.

ТОМБОЛА ЗА ЛОЯЛНА ПОРЪЧКА (LRP) ЗА СЕПТЕМВРИ
🌿 За всички членове на нашия екип, които направят своята Лоялна LRP поръчка за 125+ PV до 15 Септември, ще участват в томбола с шанс да спечелят Анти-ейдж околоочен крем от серията doTERRA Essential Skin Care!