Какво представлява техниката AromaTouch ™ ?

Техниката AromaTouch ™ е неповторимо изживяване с успокояващ ефект, което предоставя възможността да се докоснеш до ефективността и вълшебството на ароматните масла и смеси. Тя спомага за подобряване общото благосъстояние на организма чрез намаляване на физическите и емоционалните стресови фактори.

Техниката AromaTouch ™ е лесна и интуитивна за прилагане както от специалисти, така и от хора без познания в областта на масажа.
Техниката AromaTouch ™ е клиничен подход за нанасяне на етеричните масла и смеси на doTERRA по енергийните меридиани и контактни точки на гърба и краката, като спомага за балансирането на симпатичната и парасимпатиковата нервна система на тялото.

Техниката AromaTouch ™ включва контролиране на стреса, прочистване на организма и укрепване на имунната система и намаляване на възпалителните процеси в организма за постигане на баланс и възстановяване на организма. Ако сте претърпели травма било то физическа или емоционална то Ароматач е идеално решение за справяне с този проблем. Ароматач е много подходяща за хора със затруднения в двигателния апарат, силен емоционален или психически стрес, физически травми и др.

Кой може да се възползва от AromaTouch ™ ?

AromaTouch ™ техниката е лесна и приятна масажна техника, която може да бъде в полза на масажисти, кайропрактори, иглотерапевти, козметици, спа салони, хора занимаващи се с холистична медицина и дори на обикновения човек.

Желаете ли да се научите да прилагате AromaTouch ™ ?

За да се научите да прилагате техниката AromaTouch, Вие трябва да бъдете обучен и сертифициран от doTERRA AromaTouch Инструктор.

Какво включва обучението и сертификацията по AromaTouch ™?

1. Шестчасово обучение и демонстрация.
2. Всеки от участниците ще изживее, ще асистира и ще прилага AromaTouch ™ техниката.
3. Всеки участник получава AromaTouch ™ пакет, който е достатъчен за около 10-12 процедури.
4. Всеки участник ще получи официален сертификат от doTERRA за завършването на обучението.

*Внимание: Сертифицирането по техниката AromaTouch не Ви дава право да практикувате като масажист или в друга подобна професия, от която се изисква легален документ за практикуване.