ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАС

Даниела Йорданова

doTERRA Diamond

Даниела Йорданова е Уелнес консултант към doTERRA Essential Oils. Тя учи хората как правилно и безопасно да използват етеричните масла на Дотера в ежедневието си.

Сава Савов

Сертифициран Личен Треньор и Диетолог

Сава Савов е сертифициран личен треньор и диетолог към Американският съвет за физическа култура. Сава консултира клиенти лично и онлайн помагайки им с техните фитнес или уелнес нужди.

КОИ СМЕ НИЕ?

Здравейте настоящи или бъдещи любители на продуктите на doTERRA!

Ние сме Даниела и Сава, Уелнес консултанти към Дотера. Ние споделяме знания и опит за уникалните терапевтични свойства на маслата на doTERRA, за да могат повече хора по света да се възползват от тях и да ги превърнат в част от своето ежедневие. Етеричните масла на doTERRA промениха живота ни, а и този на много други хора около нас. Ние дълбоко и искрено вярваме, че те могат да имат същия положителен ефект и върху Вас и Вашите семейства.

Избирайки ни за Ваш консултант и закупувайки продуктите на doTERRA през нашата официална уеб страница www.mydoterra.com/bio е начинът, по който Вие ни благодарите, за нашето време, внимание, знанията и опита, които предаваме на Вас! Вие ще бъдете сигурни, че получените от вас продукти идват дирекетно от Дотера, а не от източник, който е компроментирал качеството им.

Свържете се с нас, когато избирате и правите покупката на етерични масла или комплект. Всеки от нас ще отдели достатъчно време, за да ви помогне да се включите към семейството на doTERRA и да започнете безопасно да използвате етеричните масла.

Ако и Вие сте почитател на природните и натурални начини на поддържане на здравето и здравословния начин на живот, обичате да помагате на хората и бихте желали да станете Уелнес консултант към doTERRA , моля свържете се с нас, за да научите повече и за бизнес възможността без значение, в коя точка на света живеете!

Очакваме с нетърпение да споделите вашите първи впечатления от отварянето на шишенцата и вашите бъдещи положителни истории. Бъдете здрави, радвайте се на малките неща в живота, усмихвайте се и помагайте с чисто сърце!

Даниела и Сава

*Освобождаване от отговорност. Ние не сме doTERRA. Ние не предоставяме здравни съвети или препоръки за вашите здравословни състояние. Винаги се допитвайте до вашите медицински специалисти. Ние сме потребители на продуктите на  Дотера и независими уелнес консултанти. Не се ангажираме с консултации на хора закупили продукти на фирмата от други уелнес консултанти или източници. Този уебсайт е само с информативна цел и не е заместител или алтернатива на информацията от здравните специалисти. Етеричните масла и продуктите на doTERRA не са предназначени за диагностициране, лечение или предотвратяване на каквото и да е заболяване. Моля, консултирайте се с вашия медицински специалист преди употребата на тези продукти.