Какво е Програма “Лоялност” LRP (Loyalty Rewards Program) на doTERRA и какви предимства Ви дава тя?

Един от начините, по които doTERRA Ви се отблагодарява за лоялността, като свои клиенти, които обичат и използват продуктите се нарича LRP (Loyalty Rewards Program).
Всеки път, когато правите своята месечна поръчка LRP (Loyalty Rewards Program), Вие получавате точки, които се натрупват и с, които можете да си набавите БЕЗПЛАТНИ продукти!
Като участник в програмата за „Лоялност“ LRP (Loyalty Rewards Program), Вие може да трупате продуктови точки още на следващия месец СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯТА (първата doTERRA поръчка, с която сте открили своя акаунт).

Да уточним. LRP е месечна поръчка, която може да променяте по всяко време и която Ви носи продуктови точки за безплатни продукти.

Как се събират продуктови точки за безплатни продукти?

Продуктовите точки за безплатни продукти се акумулират, като процент от месечните лични точки PV (Product volume – Продуктова стойност). Колкото по-дълго време участвате в програма лоялност, толкова повече нараства вашия процент и с това точките, които получавате обратно. По този начин doTERRA Ви казва “Благодаря” като Ви връща процент от месечната сума за вашата поръчка.

Ако участвате всеки месец последователно без анулиране или прекъсване на вашето LRP, Вие получавате обратно следния процент под формата на точки, които може да използвате за набавяне на безплатни продукти:

От 1-ия до 3-тия месец – 10%
От 4-тия до 6-тия месец – 15%
От 7-мия до 9-тия месец – 20%
От 10-тия до 12-тия месец – 25%
13+ месеца – се достигат максималните 30%

Откривайки своя регистрационен акаунт в doTERRA, Ви дава предимството да купувате маслата и продуктите на цени с 25% отстъпка. Ако освен това се регистрирате и за Програма “Лоялност”, по този начин Вие може да спестите до 55% от крайната цена на продуктите!

Как да създам своята Лоялна месечна поръчка (LRP)?

Първо трябва да влезете в своя doTERRA акаунт на следния уебсайт: www.doterra.com/ME/bg_ME 

Този уебсайт автоматично ще ви отвори българската версия на сайта на Дотера. Ако имате затруднения да го отворите може да влезете и през www.doterra.com но от там допълнително трябва да изберете желания от Вас регион/език.
Влезте през бутона „Login“ на „Моят акаунт“.

Ще Ви се отвори следната страница.

Въведете Вашето doTERRA ID и парола и натиснете бутона „Login“. Ще ви се отвори следващата страница.

От менюто „Моят акаунт“ натиснете бутона със звездата „Моите поръчки за лоялност“ и ще Ви се отвори следващия екран.

Натиснете бутона „Първи стъпки“ и ще Ви се отвори следващия екран.

От полето „Търсене на продукти, колекции или ключови думи“ потърсете и добавете желаните от Вас продукти. Или използвайте „Или прегледайте продуктите“ за да го направите. При търсене в полето изписвайте имената на продуктите на английски език защото не всички продукти особено смесите имат български еквивалент. Когато сте добавили всички желани от Вас продукти натиснете бутона „Следваща стъпка“ и ще Ви се отвори следващия екран.

Тук избирате датата, на която желаете вашата LRP поръчка да се изпълни. Препоръчва ме Ви да изберете дата преди 15 число на месеца за да се възползвате от БЕЗПЛАТНИЯ ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА! Ще получите безплатния продукт на месеца ако вашата месечна LRP поръчка е за минимум 125+ PV (Продуктови точки) и е направена до 15-то число на месеца.

Какво представлява “Продукт на месеца”?

В допълнение към събирането на точки за безплатни продукти, може да се възползвате и от “ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА”.
Ако вашата месечна LRP поръчка е направена между 1-во и 15-то число на месеца и е за 125+PV, получавате БЕЗПЛАТНИЯ продукт на месеца, предложен от doTERRA. Това е страхотен начин да увеличите арсенала си от етерични масла и продукти. Всеки месец този продукт е различен в зависимост от промоциите на компанията.

След като сте избрали желаната от Вас дата натиснете бутона „Следваща стъпка“ и ще Ви се отвори следващия екран.

Tук проверете дали всички ваши данни са верни. Адрес за доставка, Опции за доставка – дата, Начин на плащане. Натиснете бутона „Добавяне на нов начин на плащане“ за въведете вашата карта. Въведете вашите данни и натиснете отметката „Направете начин на плащане по подразбиране“. Натиснете бутона „Запазване и продължаване“. По този начин ще сте се сигурни, че вашите данни са запеметени и няма да пропуснете вашата поръчка. Натиснете бутона „Създаване на поръчка“ и ще ви се отвори следващия екран.

Честито! Вашата лоялна поръчка е създадена и ще бъде обработена на желаната от Вас дата. Вие може да променята желаните от Вас продукти от вашата поръчка по всяко време преди датата на обработка. И не забравяйте за БЕЗПЛАТНИЯ ПРОДУКТ НА МЕСЕЦА когато направите Вашата поръчка до 15 число на месеца за над 125+ точки.
Когато вашата лоялна поръчка се изпълни то тя автоматично се презаписва за следващия месец. Може да сменяте продуктите във вашата поръчка по всяко време.
Внимавайте! Може да създадете повече от една лоялна LRP поръчка на месец така, че бъдете внимателни. Ако имате затруднения със създаването на вашата лоялна ЛРП поръчка обърнете се към човека, който ви е регистрирал в Дотера.

Пълните условия за участие в Лоялната програма на Дотера (LRP Програма за лоялност) може да намерите на следният линк: https://www.doterra.com/ME/bg_ME/loyalty-rewards-program