Важно! Нови условия при онлайн плащания в ЕС. Моля прочетете преди да направите Вашата регистрация в Дотера.

Преди да регистрирате своя акаунт в doTERRA ви пропоръчваме да се свържете със своята банка и да се иформирате за условията при картовите разплащания с чужбина. Съобразно новите изисквания на ЕС при извършването на онлайн транзакции има вероятност системата за сигурност на банката да идентифицира плащането като неоторизирана транзакция и да го провали, в резултат на което вие няма да успеете да направите успешно своята поръчка. Ако това вече се е случило, необходимо е да се свържете със вашата банка и с doTERRA на телефон  (02) 491-7289. Те ще ви помогнат да разрешите ситуацията.

Здравейте,

Ние сме Даниела и Сава, уелнес консултанти към doTERRA. Надяваме се вече сте прочели ЗА НАС в нашия уебсайт.
На тази страница ще намерите информация как да се регистрирате към doTERRA за да се възползвате от 25% отстъпка от редовната цена на продуктите.
Продуките на doTERRA не се продават по магазините или в търговската мрежа. Те се разпространяват единствено и само от уелнес консултанти като нас самите.

Етеричните масла на Дотера повлияха невероятно позитивно на нас, нашето семйство, нашите близки, роднини, приятели и познати, като физически така и емоционално. Трудно е да се опише с думи ефекта от тези невероятни етерични масла ако човек не го е изпитал сам.

Да си отворим регистрационен акунт към Дотера беше едно от най-добрите решения в нашия живот. Сега съжаляваме единствено и само, че не започнахме по-рано.
Ако не сте сигурни от кои етерични масла или продукти имате нужда или с кой комплект на Дотера да започнете СВЪРЖЕТЕ С НАС. 

И не на последно място, когато се регистрирате в Дотера през линка с номера на определен уелнес консултант, той/тя се ангажира с това да Ви помага в използването на продуктите на компанията или в бъдещето развитие на вашия doTERRA бизнес, ако решите да правите това.

Избирайте консултанти, които ще ви бъдат в помощ и които имат необходимия опит и потенциал да Ви напътстват, било то в използването на продуктите на фирмата или в развитието на вашия бизнес. Това ви дава гаранция, че получавате необходимата информация и помощ за вашите индивидуални нужди и цели.

Вие може да се регистрирате в Дотера не само в България, но и във всяка една от държавите от Европейският съюз, както и Англия, САЩ, Канада и много други.

Какво Ви дава регистрациония акунт към doTERRA:

 • 25% отстъпка от редовната цена на дребно.
 • Участие в програма „Лоялност“ (което може да Ви спести до 55% от крайната цена!).
 • Безплатни продукти.
 • За всеки новорегистрилал се „Уелнес консултант“ или „Клиент“ получавате безплатна едночасова консултация от нас, която ще Ви научи как да използвате маслата безопасно и ефикасно.
 • Най-вече удоволствието да помагате на себе си и околните с натурални средства.

*Забележка: Регистрацията с акаунт НЕ Ви задължава да поръчвате всеки месец. Може да поръчвате когато и колкото решите.

Получете БЕЗПЛАТНИ масла като участвате в Програма „Лоялност“!

Миналата година сме получили много безплатни етерични масла и продукти на Дотера и това е само една от причините да се регистрирате с акунт.

По-надолу ще опишем как може да се регистрирате стъпка по стъпка сами. Ако имате проблем с регистрацията или не се чувствате сигурни, че може да се справите сами, не се колебайте да се СВЪРЖЕТЕ С НАС.

Ако следвате точно инструкциите по-долу ще се справите.

Варианти за набавяне маслта на dōTERRA

Има два основни варианти за набавяне на етеричните масла и продукти на Дотера:

 • Mоже да си закупите единичи масла и продукти на Дотера директно от официалния наш магазин към компанията на www.mydoterra.com/bio , но това няма да Ви е въобще изгодно защото ще трябва да платите 25% по-скъпа цена.
 • Вторият и по-изгоден вариант е да си направите регистрационен акунт, който ще Ви спести 25%. Тук също имате две възможности да станете „Уелнес консултант“ каквито сме ние или да станете „Клиент“, като и в двата случая ползвате отстъпката.
  „Уелнес консултант“ към Дотера може да генерира доход под формата на комисионни, бонуси и др. за това, че споделя маслата и продуктите на doTERRA с останалите хора, докато „Клиент“ се възползва само от отстъпката в цената и не може да генерира доход. Избора за това е напълно Ваш.

Следвайте тези лесни инструкции как да се регистрирате с акаунт:

 1. Щракнете на бутона по долу, което ще Ви отведе до следния екран.

2. От падащото меню „Select a Language“ изберете опция „English-British“. След което от падащото меню, което е под „Where will your products be shipped?“ изберете „Europe“. Вашият екран ще премигне за секунда след което отдолу ще се появи едно допълните поле „Choose Country“. Там ще изберете „Bulgaria“. Ако сте направили всичко правилно накрая вашия екран трябва да изглежда така.

3. Натиснете бутона „Continue“.

4. На следващия екран вече може да изберете опциите за които говорихме по-рано „Уелнес консултант“ което е „Wellness Advocate“ или „Клиент“ което е „Wholesale Customer“.

5. Да предположим, че сте избрали един от вариантите. Натиснете бутона „Continue“. Само да припомним разликата беше че „Уелнес консултант“ към Дотера може да генерира доход под формата на комисионни, бонуси и др. за това, че споделя маслата и продуктите на doTERRA с останалите хора, докато „Клиент“ се възползва само от отстъпката в цената и не може да генерира доход.

Ще Ви се отвори следният екран

6. Попълнете нужната информация с латински букви. Отбелязаното с звезда (*) е задължително поле.

 • *Primary First Name – Малко име (например Иван)
 • *Primary Last Name – Фамилно име (например Иванов)
 • *Address – Вашия пълен адрес – Улица, Номер, Апартамент ако е нужно
 • Държавата е избрана автоматично на Bulgaria така че не го променяйте
 • *
 • *
 • *Time Zone – Часова зона (за България изберете от падащото меню – „Helsinki, Riga, Cairo (GTM +2:00)“ )
 • *Evening Phone – Телефон за връзка (може и мобилен)
 • Полетата „Day Phone“, „Cell Phone“, „Fax“ не са задължителни така че не ги попълвайте.
 • *Email – Имейл адрес
 • На чек марка „Check this box to receive information via email from dōTERRA“ оставете го отметнато (маркирано ). Така Дотера ще Ви уведомяват за изпращането на вашите продукти.
 • *Birth Date – Дата на раждане като започнете с Месец, Ден, Година
 • *Enroller ID и Sponsor ID трябва задължително да е един и същи номер. В нашия случай вече излиза номер 2035816. Ако номера е различен от посочения задължително въведет номер 2035816. Натиснете бутона „Verify ID“, след което отдолу трябва да ви изпише с латински букви името „Daniela Yordanova“. Ако изписва друго име значи сте въвели грешен номер. Моля проверете номера и го въведето отново.
 • *Enter Password – Въведете парола за вашия акаунт (от 8 до 15 букви или числа; поне една главна буква; поне една малка буква; поне едно число)
 • *Re-Enter Password – Въведете паролата отново за потвърждение
 • Натиснете отметкатаI agree to the Terms and Conditions for Wholesale Customers,….
 • Скролвайте обратно нагоре и ще видите и натиснете отметката „My shipping address is the same as my mailing address“.
 • Натиснете бутона „Continue“

Ще Ви се отвори следната страница.

7. Използвайте скрол лентата с двете стрелки < > за да изберете желания от Вас пакет. ВНИМАНИЕ! Пакетите идват с книжки описани на различни езици – English, German, Italian и др. Изберете този пакет с който език се чуствате най-удобно. Повечете избират English.
(Тук е време и да вметнем че ако искате да си купите само няколко масла без да започвате с пакет ще трябва да платите регистрационна такса от 24 евро. Ако се регистрирате с пакет тази такса отпада.)

Вариант А: Да предположим че сте се спряли на вариант EU Home Essentials Enrollment Kit (English) под този пакет натиснете бутона „ADD TO CART“. Ще видите че този пакет автоматично се добавя в полето под „My 1st Order Cart“. Ако желаете да поръчате още продукти поставете маркера на мишката където пише „Enter additional item # or product name“. В това поле изпишете името на продукта, който търсете, изчкайте няколко секунди и ще Ви се покаже падащо меню с продукти с това име. Щракнете на продукта, който желаете и той автоматично ще се добави във вашата количка.

Вариант Б: Ако не желаете да стартирате с пакет а просто имате нужда от определени масла тогава не избирайте комплект а само масла или продукти по по-горе указания начин (Ако желаете да поръчате още продукти поставете маркера на мишката където пише „Enter additional item # or product name“. В това поле изпишете името на продукта, който търсете, изчкайте няколко секунди и ще Ви се покаже падащо меню с продукти с това име. Щракнете на продукта, който желаете и той автоматично ще се добави във вашата количка). За да продължите в този вариант ще трябва да платите и регистрационна такса от 24 евро за което вече говорихме. Затова напишете в същото поле EU doTERRA Essentials Booklet (English) и кликнете да го добавите към количката.

8. Ако адреса на плащане е същия като адреса на доставка (който при повечето хора е същия), натиснете отметката „My billing address is the same as my shipping address“ и вашия адрес ще бъде добавен автоматично.

9. Ако искате да запазите метода си на плащане натиснете отметката „Please Save Payment Information“ и вашата информация ще бъде запазена за по-лесна употреба в бъдеще.

10. Където пише „Payment“ има падащо меню с три избора – „Credit Card“, „Bank Wire“, „Direct Debit“. Горещо Ви препоръчваме опцията „Credit card“. Това е най-лесния и безболезнен начин. При опцията „Credit card“ може да платите с кредитна или дебитна карта.
При Direct debit има опасноост да не успеете да го настройте сами. При Bank wire таксите на повечето банки в България са безбожно скъпи и поръчката Ви ще се оскъпи много. При Credit card нещата стават най-лесно, а и няма никакви други допълните такси за разлика от другите два метода. Да предположим че изберете Credit card (Ако все пак решите да изберете някой от другите два метода моля СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС за да Ви помогнем).

11. На „Preferred Shipping Method *“ оставете го на „Standart“ за по евтина доставка. Натиснете бутона „View total“. Там ще видите крайната сума за плащане, в която е включена Доставка и ДДС.

12. Избрали сме „Credit Card“ и натискаме бутона „PROCESS ORDER NOW & CONTINUE“.

Ще Ви се отвори следния екран където ще въведете информацията от Вашата кредитна карта (на латиница):
Name on Card – Име на картата (както е изписано името на самата карта)
Card Number – Номер на картата
Expiration Date – Дата на изтичане на картата
Verification Code – Обикновено са 3 числа намиращи се на гърба на картата

Натиснете бутона „Process Order“

ЧЕСТИТО! Вече сте част от семейството на doTERRA и от екипа на „Здраве в капка“!
И както казваме „HAPPY OILING“!!!

Ако сте спазвали точно всички указания вече трябва да сте получили потвърдителен имейл от doTERRA за Вашата поръчка. Ако все пак имате някакви трудности или желаете да Ви помогнем да се регистрирате СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.