Важно! Нови условия при онлайн разплащания в ЕС. Моля прочетете това преди да направите Вашата регистрация в Дотера.

Преди да регистрирате своя акаунт в doTERRA Ви пропоръчваме да се свържете с Вашата банка и да се иформирате за условията при картовите разплащания през интернет. Преди да извършите плащането трябва да сте сигурни, че вашата карта е с активирана 3 D верификация за извършване на плащания през интернет. В противен случай вашата транзакция няма да бъде обработена. Моля свържете се с Вашата банка за да сте сигурни в това преди да извършите плащането.

Здравейте,

Ние сме Даниела и Сава, уелнес консултанти към doTERRA. Надяваме се вече сте прочели ЗА НАС в нашия уебсайт.
На тази страница ще намерите информация как да се регистрирате към doTERRA за да се възползвате от 25% отстъпка от редовната цена на продуктите.
Продуките на doTERRA не се продават по магазините или в търговската мрежа. Те се разпространяват единствено и само от уелнес консултанти като нас самите.

Етеричните масла на Дотера повлияха невероятно позитивно на нас, нашето семйство, нашите близки, роднини, приятели и познати, като физически така и емоционално. Трудно е да се опише с думи ефекта от тези невероятни етерични масла ако човек не го е изпитал сам.

Да си отворим регистрационен акунт към Дотера беше едно от най-добрите решения в нашия живот. Сега съжаляваме единствено и само, че не започнахме по-рано.
Ако не сте сигурни от кои етерични масла или продукти имате нужда или с кой комплект на Дотера да започнете СВЪРЖЕТЕ С НАС. 

И не на последно място, когато се регистрирате в Дотера през линка с номера на определен уелнес консултант, той/тя се ангажира с това да Ви помага в използването на продуктите на компанията или в бъдещето развитие на вашия doTERRA бизнес, ако решите да правите това.

Избирайте консултанти, които ще ви бъдат в помощ и които имат необходимия опит и потенциал да Ви напътстват, било то в използването на продуктите на фирмата или в развитието на вашия бизнес. Това ви дава гаранция, че получавате необходимата информация и помощ за вашите индивидуални нужди и цели.

Вие може да се регистрирате в Дотера не само в България, но и във всяка една от държавите от Европейският съюз, както и в Англия, САЩ, Канада и много други държави по света.

Какво Ви дава регистрациония акунт към doTERRA:

  • 25% отстъпка от редовната цена на дребно.
  • Участие в програма „Лоялност“ (което може да Ви спести до 55% от крайната цена!).
  • Безплатни продукти.
  • Безплатна едночасова консултация с нас при регистрация в нашата мрежа, която ще Ви научи как да използвате Вашите продукти безопасно и ефективно.
  • Най-вече удоволствието да помагате на себе си и околните с натурални средства.

*Забележка: Регистрацията с акаунт НЕ Ви задължава да поръчвате всеки месец. Може да поръчвате когато и колкото решите.

Получете БЕЗПЛАТНИ масла като участвате в Програма „Лоялност“!

Миналата година сме получили много безплатни етерични масла и продукти на Дотера и това е само една от причините да се регистрирате с акунт.

По-надолу ще опишем как може да се регистрирате стъпка по стъпка сами. Ако имате проблем с регистрацията или не се чувствате сигурни, че може да се справите сами, не се колебайте да се СВЪРЖЕТЕ С НАС.

Ако следвате точно инструкциите по-долу ще се справите.

Варианти за набавяне маслта на dōTERRA

Има два основни варианти за набавяне на етеричните масла и продукти на Дотера:

  • Mоже да си закупите единичи масла и продукти на Дотера директно от официалния наш магазин към компанията на www.mydoterra.com/bio , но това няма да Ви е въобще изгодно защото ще трябва да платите 25% по-скъпа цена.
  • Вторият и по-изгоден вариант е да си направите регистрационен акунт, който ще Ви спести 25%. Тук също имате две възможности да станете „Уелнес консултант“ каквито сме ние или да станете „Клиент“, като и в двата случая ползвате отстъпката.
    „Уелнес консултант“ към Дотера може да генерира доход под формата на комисионни и бонуси за това, че споделя маслата и продуктите на doTERRA с останалите хора, докато „Клиент“ се възползва само от отстъпката в цената и не може да генерира доход. Избора за това е напълно Ваш.

Следвайте тези лесни инструкции как да се регистрирате с акаунт:

  1. Щракнете на бутона по-долу, което ще Ви отведе до следния екран.

2. От падащото меню „Choose Country“ изберете опция „Bulgaria“. Натиснете бутона „Continue“ за да продължите и ще ви се отвори следващия екран.

3. От падащото меню в дясно „Bulgaria-Bulgarian“ изберете език „Български“. На този екран избирате вашия регистрационен комплект. Да предположим, че сте избрали „Комплект от основни масла за дома“. Комплекта ще бъде добавен във вашата количка и ще ви се отвори следващия екран.

4. Тук под полето „Търсене на продукти“ има поле от което може да добавите и други продукти по избор във вашата количка. Например „Кокосово масло“. Препоръчваме Ви да търсите продуктите на английски език защото не всички продукти имат превод на български език. В случая изписваме „Coconut oil“  и виждаме всички продукти с това име. Добавяме желания продукт в нашата количка. Натискаме бутона „Продължи“ и ще ни се отвори следващия екран.

5. Тук попълвате необходимите данни с латински букви а не на кирилица. Ако желаете да се регистрирате като Консултант „Wellness Advocate“ натиснете „Ако това не е вярно, кликнете тук“ и потвърдете своя избор. Натиснете бутона „Продължи“ и ще ви се отвори следващия екран.

6. Тук трябва да видите изписано името „Yordanova, Daniela“ с ID 2035816. Ако това име не ви излезе автоматично въведете номера в полето и го потърсете натискайки лупичката. След като видите името натиснете бутона „Изберете“. Натиснете бутона „Следваща стъпка“ и ще ви се отвори следващия екран.

7. Тук попълнете необходимите данни и изберете вашата опция за доставка. Препоръчваме ви „Standard – Bulgaria“. Premium рядко пристига по-бързо в България от стандарт а и куриерската фирма която извършва тази услуга почти няма офиси в България и разноса не е така удачен за Вас. Вашата поръчка ще бъде доставена от фирма „Спиди“ и пристига в България за около една работна седмица от датата на поръчка. Натиснете бутона „Следваща стъпка“. Ще ви се отвори следващи екран.

8. Тук изберете опцията „Плащане с карта“ и ще ви се отвори следващи екран.
При „Банков превод“ банката ще ви начисли допълнителна такса за превода а и процеса на поръчка се удължава допълнително.

9. Попълнете необходимите данни и натиснете бутона „Продължи“. Завършете вашата поръчка следвайки инструкциите на екрана.

ВАЖНО! Тук е и момента да отбележим, че преди да извършите плащането трябва да сте сигурни, че вашата карта е с активирана 3 D верификация за извършване на плащания през интернет. В противен случай вашата транзакция няма да бъде обработена. Моля свържете се в вашата банка за да сте сигурни в това преди да извършите плащането.

ЧЕСТИТО! Вече сте част от семейството на doTERRA и от екипа на „Здраве в капка“!
И както казваме „HAPPY OILING“!!!

Ако сте спазвали точно всички указания вече трябва да сте получили потвърдителен имейл от doTERRA за Вашата поръчка. Ако все пак имате някакви трудности или желаете да Ви помогнем да се регистрирате СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.