1. Ще се влюбите във вълшебното въздействие на тамяна върху кожата! Той я почиства и подмладява и същевременно предотвратява появата на кожни несъвършенства. Веднъж убедите ли се в това действие на тамяна, той ще се превърна в задължителен елемент от разкрасителните ви ритуали!
  2. Ползите за здравето, които тамянът притежава, са известни от дълбока древност. Сложният химичен състав на маслото от тамян влияе на различните видове клетки в човешкото тяло, тамянът действа благоприятно върху клетъчното ни здраве.
  3. Освен на клетъчното здраве, тамянът влияе и на имунната ни система, особено при негативно влияние на околната среда така и през студените месеци. Още от първия път ще се влюбите в пречистващите свойства на тамяна.
  4. Независимо как е преминал денят ви – в дълга работна смяна, в движение навън или в интензивна тренировка във фитнеса, ще почувствате веднага релаксиращия ефект на тамяна, ако втриете малко масло от тамян върху ходилата си.
  5. Пригответе се да бъдете очаровани от топлия, чист, приканващ аромат на маслото от тамян! Подходящо за дифузери и блендове, това масло ще бъде първият ви избор независимо от сезона!
  6. Без съмнение едно от най-ценните свойства на тамяна е това, че действа успокояващо и релаксиращо. Ще посягате към тамяна всеки път, когато почувствате необходимост от баланс и спокойствие.
  7. Ще се изненадате как чудесно ароматът на тамяна се допълва с други масла като лимон, лайм, лавандула, кипарис, сандалово дърво, иланг-иланг, див портокал  и др.
  8. Маслото от тамян е част от инициативата на doTERRA Co-Impact Sourcing. Със закупуването на шишенце масло вие подпомагате семействата и общностите в Сомалия.
  9. Практикувате ли йога, медитация или други релаксиращи практики? Ще се влюбите в релаксиращите качества на тамяна, когато се използва при подобни занимания.
  10. Веднъж започнете ли да използвате маслото от тамян, ще се впечатлите от неговите многобройни приложения, а също и от факта, че използването му от цялото семейство е напълно безопасно!