Витамините на doTERRA a2z Chewable са дъвчащи таблетки специално разработени за деца и възрастни, които имат затруднения при поглъщането на капсули. Комбинирайки витамини от групата В с витамини A, C и E, както и растителни екстракти, витамините doTERRA a2z дъвчащи таблетки подпомагат здравословното развитие на клетките и дълголетието, когато се приемат ежедневно.

Дъвчащите таблетки a2z са разработени за съвместен прием с IQ Mega Omega-3 рибено масло като пълноценна хранителна добавка, която поддържа здравия имунитет и когнитивната функция, както и антиоксидантната защита.

Описание:

Клетъчният стрес се получава вследствие предимно на свободните радикали, които се прикрепят към здрави молекули и могат да причинят увреждане. Клетките са в състояние да се защитават от вредата на свободните радикали чрез помощта на богати на електрони молекули, наречени антиоксиданти, като витамини А, С и Е и други, за да неутрализират молекулите на свободните радикали.

  • В допълнение към осигуряването на антиоксидантна защита от свободните радикали, полифенолите в дъвчащите таблетки doTERRA a2z също подпомагат ендогенното производство и усвояване на антиоксиданти, произведени от организма. В допълнение към антиоксидантите, doTERRA a2z дъвчащи таблетки включват микс от витамини от група В, които са важни метаболитни фактори на клетъчната енергия. Вече много изследователски данни показват, че независимо колко ядем, ние получаваме по-малко от основните хранителни вещества, жизненоважни за оптимално здраве, отколкото сме получавали в миналото.

doTERRA a2z осигурява балансирана, висококачествена добавка, формулирана за осигуряване на основните микронутриенти, за които е известно, че поддържат оптимална жизненост и здравословно състояние, и които може да са в недостатъчни количества във вашата диета или в тази на вашето дете. Таблетките са страхотни на вкус и са идеални за тези, които искат да увеличат консумацията на основни хранителни вещества и антиоксиданти, които подпомагат здравословното развитие на клетките и дълголетието.

Указания за употреба:
Деца на 4 и повече години по 2 таблетки дневно по време на хранене. За възрастните могат да се приемат до 3 таблетки дневно.

Основни ползи на продукта:
– Безопасен за деца над 4 години и възрастни, които имат затруднение с поглъщането на капсули.
– Формула подпомагаща когнитивната функция: холин, фосфатидилсерин, инозитол
– Страхотен вкус на диня
– Без царевичен сироп със съдържание на фруктоза, изкуствени оцветители, подсладители и аромати
– Съдържа смес от суперхрана, която спомага за поддържането на цялостното здраве и благосъстояние
– Съдържа патентованата формула Alpha CRS на doTERRA
– Балансирана комбинация от основни витамини, включително антиоксидантните витамини А, С и Е и клетъчен енергиен комплекс от витамини от група В
– Включва смес от бионалични минерали, включително калций, магнезий, цинк, мед и манган
– Специално разработени да се използват ежедневно в комбинация с IQ Mega, като цялостна диетична основа за пълноценен живот на жизненост и благоденствие

Предупреждение: Бременни или кърмещи жени и хора с известни медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди прием. Не съдържа глутен, млечни продукти, пшеница, соя, яйца или ядки. За деца под 4 години се консултирайте с лекар, преди да използвате този продукт. Случайното предозиране на продукти, съдържащи желязо, е водеща причина за отравяне при деца под 6 г. Съхранявайте този продукт на място, недостъпно за деца. В случай на случайно предозиране незабавно се обадете на лекар.